těhotenské spodní prádlo

113
15.12.05 13:32

těhotenské spodní prádlo

Prosím, kde ste kupovali tehotenské spodné prádlo a aká bola jeho cena? Poradíte mi prosím? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1785
15.12.05 13:56

Ahojka, já si chválím firmu Anita-mají bezva těhu i kojo podprsenky, i na extramega rozměry;-) Ceny jsou různé, já jsem zvyklá investovat do kvalitního prádla kvůli většímu poprsí, luxusnější kojo podprsenka stála tuším kolem 850,–Kč, pak jedna obyčejnější asi 450,–. Těhu taky kolem 500,–. S kalhotkama jsem si vystačila z domácích zásob:-)

Jazzi a Matýsek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
15.12.05 14:01

díky moc za info. Akurát som počula, že je vraj dobré nosit aj tehu-kalhotky. Od Triumphu som videla skoro za 500,– / 1ks, ale tie ceny sa asi aj tak pohybuju. Zdalo sa mi to ale docela hodne, lebo to je za ks. Vraj tie kalhotky majú aj iný účel, že držia tvar bříška a je to zo zdravotného hladiska lepsie. No fakt neviem. Asi ¨si samozrejme niečo kúpim, ale práve som chcela vediet aj názor iných tehuliek.
 gigi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
15.12.05 14:11

Ahoj, já jsem měla 2 ks vysokých kalhotek od Anity, byly dobré, ale stejně jsem je nosila velmi málo. nakonec jsem spíše stále nosila nízké kalhotky od Atlanticu, které mi sice nazkryly bříško, ale jinak byly výborné. Mně to vyhovovalo víc. Cena přijatelná, už se nepamatuju, já je nakoupila myslím v nějakém sezónním výprodeji, takže cena lidová… :) Pa, Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
15.12.05 14:14

Ahoj.

Vystačila jsem s původním prádlem. Tanga nenosím, bombarďáky taky ne, takže jemné elastické vyšší kalhotky byly super. Milovala jsem Bellindu. Poprsí mám tak akorát , v těhu se moc nezvětšilo (stačilo povolit ramínka a zapínat na poslední háček místo prvního), nenosím vycpávky a kostice mi ani v těhotenství nevadily.
Kojící podprsenku jsem nepoužila, protože jsem nemohla kojit, po krátkém období využívání poporodních síťových jadnorázovek (na více použití, po císaři bomba) jsem se vrátila k původnímu prádlu.

Nakupovala bych až ve stavu nutnosti.

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
15.12.05 14:31

...

Ahojky,

taky doporučuji Anitu :)

Hlavně teda - už jsem tady o tom psala - mne nadchla hypoalergenní podprsenka http://www.tveret.cz/detail.php?… , která je krásně měkoučká (mám dost citlivé bradavky). Nosila jsem ji v podstatě celý 3.trimestr a teď celých 6měs, co mám mimčo a je pořád jako nová. Podle mne to je dobrá investice. (Mám ještě jednu takovou tu „normální“ asi za 350,– Kč a ta není vůbec příjemná a po pár nošeních je totálně beztvará :( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
15.12.05 14:35

díky moc za info. Ste zlaté :o) Do toho Tveretu som sa tiež chystala, uvažovala som aj o zn.TIMO, len neviem, ake to prádlo majú. Uvidíme. DÍK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
15.12.05 16:17

Já jsem si nedávno koupila v obchodě kojící podprsenku z Upavanu. Stala 309,– Kč a mě se moc líbí. Je bílá, balvněná s elastanem a má aji krajku. Já jsem na ty krajky ujetá :lol: Mají ji i na jejich internetových stránkách. Mě připadne Anita moc drahá a moc se mi teda nelibí. No každý má jiný názor. Jinak jsem přemýšlela, že by bylo dobré používat také nějaké sportovní podprsenky - body, nemají kostice a hlavně nikde netlačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.12.05 17:14

ja jsem vyzkousela timo a anitu a nejvic mi padne bavlnene pradlo canpol babies, neni to drahy a jako jediny mi padne viz www.malewo.cz Petra

• Citovat
  • Upravit
35329
15.12.05 17:40

Ahoj,
ja se vyjadrim k tem kalhotkam. Ja jsem si nevystacila z vlastnich zasob a ke konci tehu jsem si koupila nekolikery kalhotky od Atlantiku. Meli dva nebo tri druhy, ja mela obyc vykrojene na bricho a pak kratasky s vykrojenim na bricho. Oboje byly super a staly kolem 130Kc. Kupovala jsem je v prodejne Atlantiku na Vinohradske, jinde je nemeli. Pak jsem mela jeste nejake jine za 250, sedely dobre, byly elasticke, ale nebyly bavlnene, takze jsem stejne chodila jen v tech atlantikovych :)
 Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
15.12.05 19:36

Ahoj,
já jsem si koupila 1 těhotenskou a 2 mateřské podprsenky od firmy Anita. 1 á 660,–Kč. Nedám na ně dopustit, jsou super. Nosím je i teď a to malýho přes den nekojím.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky