Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Dunlin
Myslíš že jsou ty Mamatesty GS vadné?
Myslím že jsou nejprodávanější ale jeden mi vyšel pozitivní a druhý negativní tak já vážně nevím. MS jsem měla naposledy 9.3.
@Dunlin ahoj zatim nejak ms nikde a druhy prouzek taky nikde tak si asi muzu vybrat ![]()
@Alaj ja mam z mamatestem od GS za posledni rok a pul spatne zkusenosti, jiny test mi vysel pozitivni a GS ne a tehu jsem byla, takze i kdyz je mozna nejprodavanejsi, ja uz ho nekoupim…
@Dunlin
Aha tak děkuju za radu a jaký test je podle tebe nejlepší když ne od GS?
Holky já bych těm testům tak moc nevěřila já si ten test dělala a byl negativní za pár dní jsem si dělala další zas nic tak jsem to vyhodila za několik dní MS furt nikde tak jsem ten test vyhrabala z koše a ta čárka tam nakonec byla ale nejspíš se ukázala dávno po limitu…
další den jsem si znovu dělala test hned ráno a vyšla mi zase úplně těňoulinká čárka a to už jsem měla opožděnou MS asi o 4 dny.. pořád jsem teda nevěděla jestli jo nebo ne..ty čárky nešly skoro vidět a pořádná čárka na tom testu se mi nakonec ukázala asi až po týdnu spoždění..mezitím už jsem si radši nechala vzít krev jako samoplátce a zjistila jsem že jsem opravdu těhotná… ![]()
@Alaj ja mela DestPharm a nebo i obycejny z kauflandove lekarny, ale mozna jak pise @Sparkle nechces si nechat vzit hcg jako samoplatce? V Praze jsem platila necele tri stovky.
Asi jsou ty testiky fakt naprd-ms ma zpozdenou dnes uz o 7 dni a ani jeden naznak ze bych ji mela dostat. a testy mi stale ukazuji ze nic, porad negativni ale citim na sobe ze to vyslo, strasne me boli kolena a zada a jak ucitim gulas hned jdu blinkat. a kdyz jsem dojela k segre tak misto ahoj na me bafla,,ty ses tehotnaa???,,
takze si myslim ze jo jeste se mi nikdy nestalo ze by se mi ms takhle opozdila vzdycky maximalne o 1 den.vic ne. v utery jdu k doktorovi tak uvidime. treba me jeste prekvapi ms ale tomu moc neverim a manzel mi taky rekl ze jo, pry to poznal podle toho ze se mu moje prsa nevejdou do dlani ![]()
Dekuju holky v utery vecer jsem tu a dam vam vedet jak to dopadlo
a mooooc dekuji za podporu ![]()
Achjoo holky, myslím že já těhotná nebudu, nicméně Ms jsem neměla víc jak 50 dní a mám strach co se děje
V pondělí půjdu k doktorce. Ale v žádném stresu jsem nebyla a ani v nebyli nějaké změny tak se doopravdy moc bojím.. ![]()
@Sparkle
Ne ne, kdepak vůbec žádné léky.
Prostě mě nic nenapadá co by mohla být příčina ![]()
A jak dlouho se snažíte??? nebo brala jsi nějakou antikoncepci dřív? Mi se stalo jak jsem vyměnila prášky a pak už jsem to nedostávala vubec a doktoři se mohli postavit klidně na hlavu. Pak jsem skoro každý měěsíc dostávala injekce na vyvolání a jak už jsem toho po roce měla dost a změnila jsem doktorku tak mi přišla na to že mám PCO ![]()
Měla jsi problémy i dřív? a nebo ted první cyklus?
@Sparkle
No necháváme to spíš náhodě ![]()
Antikoncepci jsem brala snad 2× v životě a jsou to aspoň 4 roky zpět takže to na totaké vliv nemůže mít.
A dřív jsem stím problém neměla, max před mnoha lety kdy jsem měla problém s váhou ale to je za mnou už také a i tak se mi to v tak velké míře nezpozdilo..
A co znamená PCO???