Těhotenské testy – 2 pozitivní, 3 negativní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
7.7.16 16:02
@mikysek1990 píše:
Nejsem nejaky znalec ale jak muze byt ovulka 2krat vzdyt 1 ciklus 1 vajicko? jinak test je citlivejsi 10mlU/ml

Muj gynekolog to potvrdil a koukni na články, kde jsou přímo odborníci a tam to je taky. Po Clostilbegytu může v jednom cyklu proběhnout až 3 ovulace a zároveň víc vajíček, tudíž je při jeho užívání i vyšší pravděpodobnost dvojčat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.7.16 09:13

Ahoj, jsem tu nova, nenasla jsem kam lepe tento prispevek dat a potrebuju vazne radu. Dneska jsem si delala Clear blue digitalni a vyslo minus. Jenze mi to nedalo a rozlozila jsem ho a uvnitr na prouzku duch. Je mozne ze jsem tehu? Dekuji za odpoved 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minnies91
10.7.16 21:23

@Gabval tam jsou vždy //,toho si nevšímej. Pokud je negativní nejsi těhotná…kdy máš mít ms?

• Citovat
  • Upravit
3752
17.7.16 19:57

@Gabval Ahoj, Tak jak jsi dopadla? Já bych po tom rozdělání testu udělala určitě jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.4.18 20:21

Slaba druha carka?

Ahoj holky, delala jsem si test dva dny pred menstruaci. Vidite druhou slabou carku? Dekuji predem za nazory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19988
1.4.18 20:23

@Abka možná něco fakt málo. Dělej po vynechání ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31327
1.4.18 20:30

Stín tam vidím :) takže je to na dobré cestě.
Ale ještě nejásej, dokud nebudeš mít vynechanou menstruaci, může se stát cokoliv…
Nicméně, držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.4.18 20:37
@Mar__tanka1983 píše:
Stín tam vidím :) takže je to na dobré cestě.
Ale ještě nejásej, dokud nebudeš mít vynechanou menstruaci, může se stát cokoliv…
Nicméně, držím palce :)

Dekuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.4.18 21:44

Tehotensky test

Ahojte, chxela by som sa spytat, ci ma niektora skusenost s tymto tt. Kupila aom ho cez internet ale vobec neviem ci mu mozem verit :(
Dakujem za vsetky nazory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.4.18 13:03

Muže to byt tehotenstvi??

Zdravím vás slečny, ženy, dámy, paní :)
Mám dotaz na ty, které mají podobnou zkušenost. Vím, mám počkat ještě, ale víte jak to je-ta nedockavost :dance:
Možné oplodnění bylo před 11 dny, včera desátý den jsem si dělala krevní test-druhá čárka buď dost mini viditelná (nebo jsem si ji tam vsugerovala) nicméně mě po 7dnech od možného oplodnění boleli prsa, jak klasicky na dotek, tak i uvnitř takové brnění (měla jsem to s první dcerou po porodu když mi šlo mlicko) trvalo to 2 dny, bolest (ne nějaké křeče) vpodbrisku, které mám sice běžne před ms, ale max tak 2-3 dny. Nyní cítím břicho již týden a
m/s má přijít za 4 dny.jsem nafoukla a Nálady tedy brutal každý den jiné, ale jiné příznaky nemám. S testem do moci ještě čekám tak 2 dny, ale než to bude, myslíte, ze eventuálně mohlo byt mimčo? Dřív jsem to neřešila, 2× tehu přišlo hned za 2tydny po vynechání, ale nyní chci hooodne už 2 roky. Problém u nás je, ze partner (nový partner) bere denně předepsaná antidepresiva a četla jsem, ze to je problém při oplodnění. :?
Mohou tyto příznaky značit tehu??? Nebo se těším zbytečne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
6.5.18 08:42

@NatNik2009 Těhu příznaky to být mohly. Jak jsi dopadla? Dělala jsi test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
6.5.18 08:46

@mimi1797 Tento těhu test neznám, jakou má citlivost? Když už ho máš doma, tak jsi ho určitě i vyzkoušela - kolikátý DPO a jak ti dopadl? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
16.7.18 23:56

@Adebra nevyslo to a ty příznaky byli OVULACE :D teď už konečně vím kdy ji mám. Nikdy jsem si nezapisovala kolik dnů mám cyklus,tak jsem věděla prd kdy mám ovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
18.7.18 13:11

@NatNik2009
Fíha, tak to taky gratuluji, ono mít pravidelnou ovulaci není u všech automatické ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex