Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mikysek1990 píše:
Nejsem nejaky znalec ale jak muze byt ovulka 2krat vzdyt 1 ciklus 1 vajicko? jinak test je citlivejsi 10mlU/ml
Muj gynekolog to potvrdil a koukni na články, kde jsou přímo odborníci a tam to je taky. Po Clostilbegytu může v jednom cyklu proběhnout až 3 ovulace a zároveň víc vajíček, tudíž je při jeho užívání i vyšší pravděpodobnost dvojčat.
Ahoj, jsem tu nova, nenasla jsem kam lepe tento prispevek dat a potrebuju vazne radu. Dneska jsem si delala Clear blue digitalni a vyslo minus. Jenze mi to nedalo a rozlozila jsem ho a uvnitr na prouzku duch. Je mozne ze jsem tehu? Dekuji za odpoved ![]()
@Gabval tam jsou vždy //,toho si nevšímej. Pokud je negativní nejsi těhotná…kdy máš mít ms?
@Gabval Ahoj, Tak jak jsi dopadla? Já bych po tom rozdělání testu udělala určitě jiný.
Ahoj holky, delala jsem si test dva dny pred menstruaci. Vidite druhou slabou carku? Dekuji predem za nazory.
Stín tam vidím
takže je to na dobré cestě.
Ale ještě nejásej, dokud nebudeš mít vynechanou menstruaci, může se stát cokoliv…
Nicméně, držím palce ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
Stín tam vidímtakže je to na dobré cestě.
Ale ještě nejásej, dokud nebudeš mít vynechanou menstruaci, může se stát cokoliv…
Nicméně, držím palce
Dekuji moc ![]()
Ahojte, chxela by som sa spytat, ci ma niektora skusenost s tymto tt. Kupila aom ho cez internet ale vobec neviem ci mu mozem verit ![]()
Dakujem za vsetky nazory ![]()
Zdravím vás slečny, ženy, dámy, paní ![]()
Mám dotaz na ty, které mají podobnou zkušenost. Vím, mám počkat ještě, ale víte jak to je-ta nedockavost ![]()
Možné oplodnění bylo před 11 dny, včera desátý den jsem si dělala krevní test-druhá čárka buď dost mini viditelná (nebo jsem si ji tam vsugerovala) nicméně mě po 7dnech od možného oplodnění boleli prsa, jak klasicky na dotek, tak i uvnitř takové brnění (měla jsem to s první dcerou po porodu když mi šlo mlicko) trvalo to 2 dny, bolest (ne nějaké křeče) vpodbrisku, které mám sice běžne před ms, ale max tak 2-3 dny. Nyní cítím břicho již týden a
m/s má přijít za 4 dny.jsem nafoukla a Nálady tedy brutal každý den jiné, ale jiné příznaky nemám. S testem do moci ještě čekám tak 2 dny, ale než to bude, myslíte, ze eventuálně mohlo byt mimčo? Dřív jsem to neřešila, 2× tehu přišlo hned za 2tydny po vynechání, ale nyní chci hooodne už 2 roky. Problém u nás je, ze partner (nový partner) bere denně předepsaná antidepresiva a četla jsem, ze to je problém při oplodnění. ![]()
Mohou tyto příznaky značit tehu??? Nebo se těším zbytečne?
@NatNik2009 Těhu příznaky to být mohly. Jak jsi dopadla? Dělala jsi test?
@mimi1797 Tento těhu test neznám, jakou má citlivost? Když už ho máš doma, tak jsi ho určitě i vyzkoušela - kolikátý DPO a jak ti dopadl? ![]()
@Adebra nevyslo to a ty příznaky byli OVULACE
teď už konečně vím kdy ji mám. Nikdy jsem si nezapisovala kolik dnů mám cyklus,tak jsem věděla prd kdy mám ovu.
@NatNik2009
Fíha, tak to taky gratuluji, ono mít pravidelnou ovulaci není u všech automatické ![]()