Těhotenské testy – 2 pozitivní, 3 negativní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
27.4.14 14:02

Ahoj, chtěla bych napsat svou zkušenost z Mamatestem. Jeden týden mi ukazoval negativní, ale za pár dní jsem ho zkoušela znova a byl pozitivní. Ale jestli byl vadný nebo možná bylo málo HCG hormonu, nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
27.4.14 14:33

To je onemocnění vaječníku.. zpusobuje to že když se ti vytvoří každý měsíc vajíčko tak místo toho aby se ti uvolnilo a mohlo byt oplodněno tak místo toho se ti z něho udělá cysta na vaječníku. Pak se dá velmi těžko otěhotnět přirozenou cestou bez pomoci léku nebo umělého oplodnění. Záleží i v jakém je to stádiu. A s tím jsou spojené i další problémy. Například jako u mě že přirozenou cestou nemám ani menstruaci. :roll: nevím jak to jinak laicky vysvětlit tak snad jsem to napsala aspon trochu srozumitelně. ;) jinak omlouvám se za chyby ale píšu z mobilu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
27.4.14 18:39

@Sparkle
Tyjoo, to snad ne :( :(
A ne, myslím že jsi to vysvětlila dobře, děkuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
10.5.14 16:41

Ahoj holky tak jsem byla u toho doktora a jak jsem slibila tady mate podrobnosti.: na UZ mi v deloze nasel 3cm velkou cystu, ktera se mi udelala behem 14 dnu, plod tam zadny nevidel, krev negativni. a co dal? mam uz 22den zpozdeni MS, cysta mi praskla a odtekla pred tremi dny.ale MS stale nikde. vcera rano jsem si jen tak udelala test a vysla mi slaba // carka. pripadam si jako alenka v risi divu.je mozny ze by embryjko bylo primo v te cyste a ta cysta brzdila tehu. hormon? relatyvne by to vychazelo na 5tyden tehotenstvi kdy ma plod 1,5cm a cysta mela 3cm.tak ja uz fakt nevim uz si pripadam jako silenec-prodat tohle do holiwodu tak na tom i vydelam :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3752
11.5.14 15:37

@katkabano ahoj, tak to je blbe, na UZ by musel v pripade tehu videt vysokou delozni sliznici a v krvi by bylo urcite hcg, dutinka zarodku by byla videt cca v 5.tydnu po zacatku ms. Navic, kdyz neni hcg, plod se nevyviji. A ta slaba carka ti vysla v predepsanem case dle testu? To je divne. A kdy jdes zase na kontrolu, nebo jak to bude resit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
11.5.14 16:48

@Dunlin rekl mi ze cysta odejde s prvni max. druhou MS.ale cysta odesla a MS nebyla. sliznice prave vysoka byla rikal ze sam nevi co si o tom ma myslet :zed: tak bych to asi videla tak ze jeste tyden pockam na MS a pokud nedorazi tak zkusim TT? :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3752
11.5.14 16:54

@katkabano a podezreni na mimodelozni tim padem taky nema, kdyz neni hcg. Taky bych asi pockala, stejne ti nic jineho nezbyde. Ja bych to ale nevydrzela a testovala kazdy den, jsem v tomhle hrozna. Vsechno ukazuje na nepravidelny cyklys, az na tu sliznici a ducha na tehu testu. Urcite mi dej vedet, co a jak dal, myslim na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
11.5.14 16:58

@Alaj muzesvmit i anovulacni cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3752
11.5.14 17:01

@Alaj a jak jsi vlastne dopadla? Nebo stale cekas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.5.14 21:16

@Dunlin ahooj.tak Ms nikde a dnes krasna // carka na testu.tak jak? jsem nebo ne? podle doktora ne. podle testu jo a kamoska co chodi k tomu samymu mi rekla ze uz 2× ji rekl ze podle krev. testu tehotna neni a byla ve 3 mesici. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3752
13.5.14 21:23

@katkabano tak uvidis. Asi bych byt tebou zasla na hcg jako samoplatce. Tam by se to meli ukazat, protoze prosperujici tehu ho ma tvorit. Ja byla tehu, ale neprosperujici a hcg bylo nizke a nerostlo. Tak a ty to jinak vidis jak? Pujdes zase na kontrolu, nebo navstivis jineho doktora nebo nemocnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.5.14 21:30

@Dunlin pockam jeste tento tyden a pak si zajdu k doktorce v nemocnici. zajimal by me i nazor nejakeho jineho doktora.je to fakt zajimavy. pokud tam mimi je tak muselo byt bud dobre schovane za tou cystou nebo v ni.ale porad nechapu to hcg. porad nic nic a ted po par dnech co odtekla cysta najednou krasny//.a tchyne kdyz byla tehotna tak ji doktori rekli ze ma miomy nebo co a uz ji chystaly na operaci kdyz ji udelaly jeste posl.uz.tak zjistily ze tam ma plod a je uz v 5 mesici. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3752
13.5.14 21:33

@katkabano aha, taky bych si zasla jinam. Drzim pesticky, at to dobre dopadne. I me by zajimalo, jak to je, jsi takovy zajimavy pripad:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
14.5.14 13:51

@katkabano no jako já bych určitě zkusila názor jiného doktora.. :nevim: protože mi to příjde zvláštní.. určitě ale držím palečky a dej vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3752
20.5.14 13:06

@katkabano Tak jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat