Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky, 16 dni zpět jsme měli s přítelem pohlavní styk. O miminko se pokoušíme půl roku. MS ma zpoždění 4 dny. Dneska mi vyšel takovýto test.![]()
vidíte tam něco i vy? Nebo už z toho bláznim? A není 16 dni pozdě na tak slabounkou čárku?
Neco se tam rysuje malo, ale udelala bych mamatest, ten mi ukazal nejdriv…A zalezi na uhnizdeni, kdy se vajicko oplodnilo, jak dlouho slo vejicovodem..Takze mi to pozde neprijde…Drzim pesti
![]()
Když se hoooodně soustředím, tak tam něco jako druhou čárku vidím, ale 16 den by mělo být již vidět dobře //. Záleží na ovulaci, kdy proběhla. Zkusila bych ráno mamatest. ![]()
Ja tedy nic nevidim… a popravde nechapu, proc se tu 3 krat denne zakladaji naprosto stejne diskuze ve stylu “Vidite neco na testu“ ![]()
No, je tady těch diskuzí fakt dost a stačí na ně navazovat a přidat fotku. Taky nechápu to zbytečné zakládání ![]()
Já tam nic nevidím. Ani ducha.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, 16 dni zpět jsme měli s přítelem pohlavní styk. O miminko se pokoušíme půl roku. MS ma zpoždění 4 dny. Dneska mi vyšel takovýto test.![]()
vidíte tam něco i vy? Nebo už z toho bláznim? A není 16 dni pozdě na tak slabounkou čárku?
Nic tam nevidím, na test je brzy. To jste měli pohlavní styk jen před 16 dny? Nějak málo.
Já bohužel nic nevidim..a ses si jistá že 16dpo? To už by měly být dálnice
Já tam něco málo vidím, ale opravdu pidi.. a bylo to aspoň v limitu? A co dneska, máš nový test? Jsem zvědavá. ![]()
Dnes jsem 34 den cyklu, menstruace nikde, prsa nalitá a bolavá. Nevím kdy byla ovulace přesně, jelikož mám nepravidelnou MS. Poslední nechráněny sex byl před 16 dny, vzhledem k tomu že mám občas dlouhé cykly tak ovulace mohla být i později.
mamatest 10 mám zcela jasně negativní. Když se mi občas stalo, že jsem věděla, že nemůžu být těhotná a neměla jsem třeba i 39 dnů MS tak jsem si ji vyvolala kombinaci kontryhele, horké vany, gynexem.. Tentokrát bych šla na gyndu na vyvolavacku ale bohužel jsou všichni v karanténe
tak než čekat než se ta mrcha rozhoupe tak bych ji chtěla vyvolat sama a začít brát poctivě gynex, hlídat ovulaci a začít se pořádně snažit. Akorát chci se ujistit, že nyní z toho styku z před 16 dny nemůžu být těhotná
myslíte že by tam byl už alespoň duch?
To nejspíš nejsi, ale nepřijde mi ten cyklus tak strašně dlouhý, abys musela jít na vyvolávačku? Důvěřuj trochu svému tělu, určitě to zvládne samo i bez kapek a dalších bylinek.
Ahoj holky, 16 dni zpět jsme měli s přítelem pohlavní styk. O miminko se pokoušíme půl roku. MS ma zpoždění 4 dny. Dneska mi vyšel takovýto test.