Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ukázat může a stejně to s MS může odejít mněla jsem to tak taky.
Raději testuj až po termínu MS
O.k…Taky nechci nic uspisit, nebo se radovat predcasne, ale jsem zvedava ![]()
taky jsem mněla // a s mrchou to odešlo:-( ,takže jak chceš:-) můžeš to zkusit a nebo počkat;-)
@Domiik87 píše:
taky jsem mněla // a s mrchou to odešlo:-( ,takže jak chceš:-) můžeš to zkusit a nebo počkat;-)
ja mela to same, ale uz se to bralo jako potrat… ja bych uz predem netestovala nejak zurive… jenom dneska jsem zkusila, jestli ano (kvuli zubarce), ale nic, takze ja bych to nehrotila a pockala… ![]()
@Ema N. píše:
ja mela to same, ale uz se to bralo jako potrat… ja bych uz predem netestovala nejak zurive… jenom dneska jsem zkusila, jestli ano (kvuli zubarce), ale nic, takze ja bych to nehrotila a pockala…
Kvuli zubarce
Tak to ja byla vesele na umrtveni zubu, trhani osmicky a to jsem neresila…
![]()
Já tě chápu nervy jak to dopadne. Taky tesruju vždy dřív. Ať ti vyjdou // a vydrží 9m ![]()
@Ema N. píše:
ja mela to same, ale uz se to bralo jako potrat… ja bych uz predem netestovala nejak zurive… jenom dneska jsem zkusila, jestli ano (kvuli zubarce), ale nic, takze ja bych to nehrotila a pockala…
taky se snažíte? my už 4měsíc a zatím nic tak uvidíme:-) koupila jsem si gel pre-seed tak jsem zvědavá ![]()
@Blanka S píše:
Já tě chápu nervy jak to dopadne. Taky tesruju vždy dřív. Ať ti vyjdou // a vydrží 9m
Dekuju
Jsem ale teprve prvni mesic bez HA, takze by to byl takovej zazrak spise ![]()
@Domiik87 píše:
taky se snažíte? my už 4měsíc a zatím nic tak uvidíme:-) koupila jsem si gel pre-seed tak jsem zvědavá
jj, snazime se o druhe, v lednu jsem mela prave trochu problemy, ale doufame, ze ted to vyjde dobre…
S trimesicni pauzou, ale ted uz muzeme… ![]()
Taky drzim palce…
A zkus kontryhelovy caj, pry fakt pomaha…
Pit denne od prvniho dne MS a melo by to pomoct… ![]()
No moje DR mi říkala,že po vysazení HA se hned může zadařit. Kolikrát píšou HA jen pro větší úspěch při otěhotnění.
@Blanka S píše:
No moje DR mi říkala,že po vysazení HA se hned může zadařit. Kolikrát píšou HA jen pro větší úspěch při otěhotnění.
me je taky doktor napsal, abych se dala dohromady a rikal, ze vestina po vysazeni otehotni skoro hned…
![]()
opravdu?
ale já mněla mrchu 3.5 ,takže teď to začít pít nemá cenu?já zase ale slyšela,že pry spíše rozhodí cyklus…
@Domiik87 píše:
@Ema N.opravdu?ale já mněla mrchu 3.5 ,takže teď to začít pít nemá cenu?já zase ale slyšela,že pry spíše rozhodí cyklus…
no, ono je to hodne indivindi…
Ale vetsine holek, co znam, tak pomhl…
A klidne ho zacni pit ted, jenom vim, ze je lepsi, kdyz se nasadi prvni den MS… ale klidne muzes i ted… ![]()
Holky, ma nejaky smysl delat si TT 26DC? Ukaze se tam neco, pokud bych byla tehotna, nebo je lepsi jeste pockat? Dekuju