Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mám dotaz, pro někoho to bude opravdu nepochopitelné ale i přes to, 19.5 doktorkou potvrzena ovulace, sex jsme meli samozřejmě před ovulaci i během ovulace, no mam 7 dni do menstruace, ale jelikož me neustále píchá v podbřišku, je mi zle a cítím se znova jinak než normálně, je mozne už mit ducha na testu? Udelala jsem si test protoze mi to nedalo a neco malo se tam rýsuje, jaka je podle vas šance? Diky za odpovědi připomínky a rady ![]()
Ahoj, možná se ukazuje lehce ryska, možná vadný test. Počkej pár dní.
@michaelka1005 a já tam něco málo vidím
také jsem měla takového pídi ducha 4 dny před MS …udělej další test pozítří🙂 přeji ať sílí 🍀
@kralicinka19 bohuzel kvalita fotky se zhoršila po přidání, ale opravdu tam něco málo je
Ahoj, mám trochu představu, co tam vidíš. Mám něco podobného, okem viditelné hezky, vyfotit jde těžko. Jsem zvědavá, jak se to vykreslí za pár dní ![]()
Asi nezbývá než čekat a opakovat testování. Na testu jinak v tomhle případě klidně už může být něco vidět ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak přeju aby to vyšlo i tobě a snad čárka bude sílit 😍 kolik dni do ms máš?
@michaelka1005
Nemám pravidelné cykly od porodu, takže těžko říct
Děkuji, také držím palce ![]()
@michaelka1005 píše: Více
Ahoj,
vidím to pozitivně, ale vydrž, je příliš brzy. Nicméně chovala bych se tak, že jsem těhotná
![]()
@michaelka1005 můžu se zeptat jak to dopadlo? Dnes jsem měla na testu něco podobného jakoby růžový okraj čárky. Zítra budu zkoušet znovu, ale tak nějak mi vrtá hlavou jestli z toho něco může být
Ahoj holky, je mi 20 let, jsem ze Zlínského kraje a snažíme se s partnerem o miminko. Hledám tady nějakou slečnu v podobném věku, se kterou bychom si mohly psát, sdílet zkušenosti, podporovat se