Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nemá smysl jít ani v to pondělí. Počkej 14 dní po vynechání a když bude test pořád negativní tak to teprve začni řešit.
U obou těhotenství jsem testovala cca 2 dny po termínu očekávané menses a v obou případech jsem měla už krásně viditelnou druhou čárku.
@JancaS84 Jelikož menstruaci mam pravidelnou, tak doktor řekl, že kdyby mi vycházel test do patku negativní, tak mam dorazit na odběr krve na přítomnost hCG
Já jsem měla pozitivní test tak 3 dny před plánovaným dnem menstruace, čárka byla slabší ale byla tam. Po vynechání byl test jasně pozitivní.
Nedalo mi to, a udělala jsem teď digitální Clearblue, a negativní. Nikdy mi takto menstruace nemeškala, tak jsem z toho taková rozhozena a vůbec nevím co mam čekat.
U prvního v den očekávané ms, u druhého az po tydnu. Menstruaci jsem mela relativně pravidelnou, ne sice vždy přesně 28 dní, ale nejak tak 28-31, zrovna v tomhle cyklu ale asi byl posun, I tehotenstvi pak dle uzt vycházelo o týden mladší než dle ms.
Ale přiznám se, ze jsem netestovala mezitím, az po tom tydnu, tak nevim, čárka nebyla mega silná ale třeba den-dva dřív by tam pri každodenním testování byla ![]()
HCG bývá prukaznejsi, tak jestli ti ho neberou, klidne tam. zajdi a uvidis. Obecně se rika, ze je to brzy z hlediska utz, to neuvidí nejspis nic.
@Anonymní píše: Více
Obcasny jednorázový vykyv se stane temer každé ženě. Nebyla jsi nemocná, neměla nejaky vetsi stres, nebrala nejake leky? Někdy se proste rozhodi hormony bez uplne zjevne příčiny. Taky to mohl byt anovulacni cyklus, bývají delší.
@Beruska999999 Nemocna jsem nebyla, a nebrala žádné léky, vše jako obvykle, proto je mi to i divné, aby se mi menstruace posunula z ničeho nic, když ji mam vždy pravidelnou. Hlavně to pnutí v podbřišku, nepociťovala jsem nic takového dříve před ms.
Ahoj, nějak si s tím lamu hlavu a zajímá mě, jak to bylo u vás, třeba to trochu uklidni mou zvědavost a nedočkavost. Můj cyklus je pravidelný už X let, 28 dni. Aktuálně jsem na 32.dni cyklu, menstruace se zpozdila o 3 dny, dnes je 4. Ovulaci jsem pravděpodobně měla mezi 4.- 11.7, během této doby jsme byli na dovolené a během této doby měli pohlavní styk skoro každý den, dnes je tedy přibližně 12-14 po ovulaci. Už 3-4 dny pozoruji, že mam tlak v podbřišku, nadýmaní, od vynecháni menstruace si dělám test každé ráno, a zatím nic. Kdy se vám objevili vysněné //, a pociťovali jste na sobě nějaké změny? K doktorce jsem objednaná na pondělí, dříve nemá smysl chodit.