Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Co si pamatuju, tak mi rikali, ze Pregnyl muze test ovlivnit tak 10dni. Tezko rict, jestli to je pravda nebo ne ![]()
Ja jsem testovala az po vic jak 14ti dnech.
to by sedelo. 10 dni je dneska.
dle me je to pregnyl jen jsem chtela znat nazor i nekoho jineho.uvidim zda se jeste nekdo ozve.
ted nic nevymyslime
pockam co mi ukaze test pozdeji
Anonymní píše:
ahoj,
chci se jen ujistit. dnes jsem 9 den po IUI, a dnes si zkusila test (neni to ranni moc), objevila se mi slaba druha carka. myslim si ze jsou to jeste zbytky pregnylu. 17.1. mi pichli 10tis jednotek.
vim ze na testovani je prilis brzo, jen jsem chtela vedet zda je jeste pregnyl v tele. a mnoho z vas mi rekne testuj az dyl.
jen jsem chtela znat vase nazory a zkusenosti.
diky
mně se to po prvním iui a prvním pregnylu drželo 12dnů.zkus to pozítří a uvidíš,jestli bude silnější nebo slabší.jinak mně v caru doktor říkl test až za 14 dnů.ale nikdy jsem to nevydržela
![]()
Anonymní píše:
dobra zkusim v nedeli a pak az to utery 14 den.
držím palce
Anonymní píše:
dobra zkusim v nedeli a pak az to utery 14 den.
tak co,zkoušela jsi to dnes?
Anonymní píše:
dnes je test negativni, takze nic. stejne jsem to cekala.
to mně mrzí.příště se zadaří ![]()
Anonymní píše:
ahoj,
chci se jen ujistit. dnes jsem 9 den po IUI, a dnes si zkusila test (neni to ranni moc), objevila se mi slaba druha carka. myslim si ze jsou to jeste zbytky pregnylu. 17.1. mi pichli 10tis jednotek.
vim ze na testovani je prilis brzo, jen jsem chtela vedet zda je jeste pregnyl v tele. a mnoho z vas mi rekne testuj az dyl.
diky
ahooj,tak co,testovalas dnes?
Ahoj
potřebuju poradit kdy si udělat TT… byla jsem 27.1. na IUI, MS čekám zítra nebo v sobotu, tak abych už mela 100% výsledek ![]()
Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat na zkušenosti po IUI.
Dnes je to 10.den co sem na tom poprvé byla a řekli nám, ze máme minimální šanci, že se to povede kvůli SPG od partnera. Před IUI sem si pichla jednorázově Ovitrelle a po IUI beru 10 dní progesteron. Samozřejmě jsem to nevydržela a hned ráno udělala tt a ten vyšel negativní, v práci jsem si nechala odebrat krev a bohužel taky negativní (hodnota 1,90). Co u sebe pozoruji za příznaky, tak po inseminaci mě těch 10 dní bolí a píchá v podbřišku, od 6dpo mám lepkavý hlenovitý výtok, dnes mě začali pobolívat prsa a asi 4dny mi je zle od žaludku většinou v odpo hodinách. Máte některá podobnou zkušenost?
Vím, že budu muset vydržet až do toho 14.dne, ale to čekání je hrozný😩. Děkuji 😇
@Naty564 píše: Více
Tak krev mas jasne negativni.
Vicemene muzes pomalu zacit testovat.
5 dni trva blastocysta, 1-2 dny uhnizdeni, behem dalsich nekolika dni by se na testu melo neco ukazat.
Ja jsem mela vzdy pokud uspesny transfer uz 5.den maleho ducha na testu (mama test), ktery silil.
ahoj,
diky