Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím, potřebuji pomoct, dělala jsem si z ranní moči těhotenský test a nejsem si na 100% jistájestli je pozitivní. Přikládám foto. Druhá čárka je tam pouhým okem vidět, ale je slabší. Děkuji za názory
Myslím, že můžeme potichoučku gratulovat
Pozitivní a uvidíš, jak bude sílit!
je to tam to je jasný
Já měla ještě slabší a mám pocit že jsem ji tam viděla jen já
Tak gratuluji
![]()
řekla bych že je to pozitivní. Zatím tiše gratuluju ať ta druhá / ještě sílí
valkil píše:
To jsou bohužel přesně ty nově založené diskuze
Buď je uživatelka slepá - nevidí, nebo negramotná - neumí si přečíst příbalový leták, nezaměstnaná - nemá co dělat, nebo fakt nevím, náctiletá - nevěří vlastním smyslům, zbouchnutá - dobře jí tak…uf, to byl přetlak…
Jako ty fakt umíš povzbudit ![]()
valkil píše:
Buď je uživatelka slepá - nevidí, nebo negramotná - neumí si přečíst příbalový leták, nezaměstnaná - nemá co dělat, nebo fakt nevím, náctiletá - nevěří vlastním smyslům, zbouchnutá - dobře jí tak…uf, to byl přetlak…
omlouvám se za svojí „blobost“ když sem byla poprvé těhotná, tak na to nepřišel ani těhotenskej test ani doktor. O dítě sem nakonec přišla. Nechci teda jásat, abych pak od doktora zase odcházela se slzama. Gramotná jsem, mam odbornou školu s maturitou, zaměstnaná jsem od té doby co jsem ukončila školu a na miminko se moc těšim. Tekže nevím, jestli tento příspěvek měl být jen ze závisti, nebo zlosti, ale na poznámku zbouchnutá – dobře jí tak - Dobře mi tak ![]()
jizvíková píše:
ja vidim cary tri a tudiz neplatny test
Třetí čára jak je vidět na testu, je konec pěhotenského testu, na fotografii to vypadá jako třetí čára
Denino píše:valkil píše:omlouvám se za svojí „blobost“ když sem byla poprvé těhotná, tak na to nepřišel ani těhotenskej test ani doktor. O dítě sem nakonec přišla. Nechci teda jásat, abych pak od doktora zase odcházela se slzama. Gramotná jsem, mam odbornou školu s maturitou, zaměstnaná jsem od té doby co jsem ukončila školu a na miminko se moc těšim. Tekže nevím, jestli tento příspěvek měl být jen ze závisti, nebo zlosti, ale na poznámku zbouchnutá – dobře jí tak - Dobře mi tak