Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chci se zeptat jestli mate nekterá zkušenosti s těhotenským testem Prenatal 25. Dnes jsem s ním testovala a objevila se slabší druhá čárka. Včera jsem zkoušela mamatest 10 a nebylo vidět nic ![]()
Na první fotce bohužel nic nevidím, na druhé (spodní test) vidím miniaturního ducha…Držím palce ať to dopadne dobře ![]()
@Kllárka já tedy bohužel nevidím ducha ani na jednom testu, ale zkus vložit fotku do této diskuze https://www.emimino.cz/…kovani/5950/
tam už jsou zkušené holčiny
držím palce, ať to vyjde ![]()
Já taky nic nevidím ani na jedné fotce. Ale jestli je duch na prenatal 25 a na mamatestu 10 nic
. Držím palecky, at to v
yjde. Ale lepší je testovat az když nedorazí MS a zbytečně nehonit duchy ![]()
Na PC to opravdu není moc vidět…jen jsem se zarazila, že na 10 není nic a na 25 se čárka slabě zobrazila…Zkoušela jsem testovat, protože zítra jedeme na prodloužený víkend s partou na lyže, kde proběhne i kamarádky oslava narozenin
Tak zkusím testnout o víkendu a uvidím…
Děkuju za vaše názory ![]()
@Kllárka na druhé fotce na růžovém testu vidím pěkně. Mamatestu bych nevěřila. Dělá stíny pokaždé.
Růžový test neznám, nemám zkušenost. Ale vypadá to jako pravý doušek ![]()
@Kllárka píše:
Ahojky,testy sílí…pomalu začínám věřit
moc gratuluji krásné // ![]()
@Kllárka píše:
Ahojky,testy sílí…pomalu začínám věřit
No krasa, gratuluju a drzim pesti, at je vse jak ma byt
![]()
@Kllárka ahoj mohu se zeotat kdy byl ten první udělan¨ý? kolik asi dpo nebo den cyklu?:)a byl tam hned nebo až po uschnutí děkuji ![]()
@Princesska1
Ahoj, test byl dělaný 13 dpo (27dc) a slabounká druhá čárka se zobrazila hned.