Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj děvčata, jsem poprvé 9. den po píchnutí pregnylu, nevydržela jsem to a zkusila si test dnes ráno kdy HCG je nejvyšší a jsem smutná.. nic…Mé očekávání nulové
Jaké máte zkušenosti a za jak dlouho se Vám to podařilo pomocí Pregnylu a Clostíku, Utrogestanu? Jak tomu pomoct, stravou, pohybem..
?
@mimins tak 9 dní po pregnylu ještě nemůžeš vědět nic (ovulace nastává cca 2 dny po jeho aplikaci), zkus testovat nejdřív za 3 dny
No a neni trochu brzo? Ovulace po pregnylu nastava kdy, do 2dnu? Takzebys byla cca 7dpo? To je hodne brzo, to snad na testu jeste nic byt nemuze. Navic, i kdybych nasla ducha, tak bych mu neverila, protoze bych to pricitala zbytovemu hcg z pregnylu
@alenka84 Alenko, Četla jsem, že testovat kolem 10 dne po píchnutí, takže je tu možnost ještě? Měla jsem značnou viditelnost jedné čárky ani náznak druhé, že bych těhotná byla.. ![]()
@Bibi239 Děkuji, hned jsi mi zvedla náladu, že tady je ještě nějaká ta možnost kladného výsledku
Takže bych měla zkusit cca za 3 dny cca?
@alenka84 Rozumím, v tom případě je ještě čas na test, ale zarazilo mě, že ani na testu jsem zbytek od pregnylu neviděla…
@mimins tak někdo ho zmetabolizuje rychleji, já třeba měla ducha z pregnylu ještě 10 dní po aplikaci…ale někdo už má po týdnu čisto ![]()
@alenka84 Tak moc děkuju, zkusím to ke konci týdne a uvidím.. kdyžtak hold bude další etapa..