Co může zvýšit Hcg?

14809
22.1.15 17:51

Co může zvýšit hcg

Holky, zakládám téma, které bude možná trochu i pro pobavení. Ale co může zvýšit lidský choriový gonadotropin kromě gravidity? Nevíte některá?
Mně totiž vynechala ms, navíc je mi po ránu tak nějak nevalně, tak jsem si udělala test a on vyšel pozitivní. Ne tedy nějak výrazně, ale zase ta čárka je vidět celkem jasně a že jsem tady těch počůraných papírků viděla hodně.
Nemyslím si, že bych mohla být těhotná, protože:
1. Dáváme si pozor
2. Jsem už stará větev a s věkem, jak známo, plodnost klesá.
Zítra si nechám pustit žilou, abych když tak věděla, na čom sem.
Pod anonymem psát nebudu, já se za svůj blbej dotaz nestydím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5748
22.1.15 17:52

@eva valoi ahoj, promin, ale tve dva duvody proc nebyt tehotna jsou velmi slabe :-D takze spis pocitej s tim ze jsi :) jako ten dotaz není stupidní, ale myslím že ty dvody jsou fakt slabé, jako kdybys napsala že jsi rok neměla chlapa tak pochopím, ale ale ale :) :kytka:

Příspěvek upraven 22.01.15 v 17:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21908
22.1.15 17:52

No cysta..

Ale to davame si pozor, to myslis jak jako? Takovych uz bylo :mrgreen:..no a jestli ti vysel test no tak asi neni co resit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tímeaaa
22.1.15 17:53

Doktor mi říkal, že stačí trocha krve v moči nebo u vagíny a může to tu druhou čárku udělat…

Příspěvek upraven 22.01.15 v 17:58

• Citovat
  • Upravit
72725
22.1.15 17:54

@eva valoi u mě to dělaly cysty, takže i takhle možnost to je.. ale třeba známá myslela, že je v přechodu a přechodu jsou 4 roky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
22.1.15 17:54

@eva valoi Tak treba ruzne pregnyly, ale pochybuji, ze by se te tykaly. TAkze pokud ti ty stara vetvi neni 70, tak se pridavas na stranu tech, kterym „selhala“ antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
22.1.15 17:55

@Tímeaaa jéé já se tu chlámu jak blb :D malinký překlep a udělá to tohle :D Prosim tě, můžeš mi osvětlit jak ti kapka v moři udělá pozitivní test :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
22.1.15 17:55

Aha, tak koukám, že možností je celá řada, tak to su klidná. Možná na tu krev ani nepůjdu, co se budu stresovat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
22.1.15 17:57

@martina.se Přechod ještě asi nee. Sice už se na další dítě věkově necítím, ale přechod ještě nehro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
22.1.15 17:58
@Tímeaaa píše:
Doktor mi říkal, že stačí trocha krve v moři nebo u vagíny a může to tu druhou čárku udělat…

Jak by mohla udělat druhou čárku, když v krvi se běžně u nětěhotných HCG nevyskytuje?? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tímeaaa
22.1.15 17:58
@dituleska píše:
@Tímeaaa jéé já se tu chlámu jak blb :D malinký překlep a udělá to tohle :D Prosim tě, můžeš mi osvětlit jak ti kapka v moři udělá pozitivní test :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Tímeaaa
22.1.15 17:59
@Svistice píše:
Jak by mohla udělat druhou čárku, když v krvi se běžně u nětěhotných HCG nevyskytuje?? :?:

to netuším, prostě ten test na to asi tak reaguje :nevim: nezkoušela jsem to, jen mi to říkal když jsem mu říkala že mám pozitivní testy a zároveň jsem trochu menstruovala

• Citovat
  • Upravit
30975
22.1.15 18:01

@Tímeaaa No a byla jsi tehotna ci nebyla? TO se preci nevylucuje, tehotenstvi a slaba ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
22.1.15 18:01
@Tímeaaa píše:
to netuším, prostě ten test na to asi tak reaguje :nevim: nezkoušela jsem to, jen mi to říkal když jsem mu říkala že mám pozitivní testy a zároveň jsem trochu menstruovala

Test je koncipovaný na to, že reaguje na HCG. Takže na běžnou krev podle mě reagovat nemá (pokud se teda nebavíme o „domnělých“ duších na evidentně negativních těhotenských testech).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
22.1.15 18:02

Já jsem se totiž tak nějak začala posledního cca půl roku dávat dohromady. Cvičit, upravila jsem si jídelníček, říkala jsem si, že mám teď příležitost konečně se sebou něco udělat. Pila jsem kontryhelový čaj, aby mě při ms nebolelo břicho.
A v neposlední řadě jsem sehnala práci, kde se mi moc líbí.
Když se nad tím tak zamyslím, tak bych možná řekla, jestli tam nebudou dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí