Co může zvýšit Hcg?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14809
25.1.15 06:37

@mau-mau Čtyři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
25.1.15 19:15

@mau-mau no problem dle kapacity z Apolinare…odstup je uz dostatecny..ja jeste nevim a dite v 45? v tom uz vubec zadny problem nevidim, mam o deset let mladsiho muze ;) Ale ja nevim jestli ho budu mit, takze tohle jsou zbytecne uvahy..napred chces drzet pesti a pak tolik otazek…5 a neco

• Citovat
  • Upravit
14809
26.1.15 17:55

Tak si říkám, jestli je vůbec možný, abych měla v životě tolik štěstí a měla další dítě. Pořád tomu nemůžu uvěřit, samozřejmě si přeji, aby bylo všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
26.1.15 18:38
@eva valoi píše:
Tak si říkám, jestli je vůbec možný, abych měla v životě tolik štěstí a měla další dítě. Pořád tomu nemůžu uvěřit, samozřejmě si přeji, aby bylo všechno v pořádku.
:hug: :hug: :kytka: :srdce:
  • Citovat
  • Upravit
59404
26.1.15 18:53
@eva valoi píše:

já si vždy říkala otěhotnět bez snažení to by bylo super ale spíš sci fi no a nakonec to fakt vyšlo aniž by jsme se snažili, ted už je to na mimču jak se s tim popere ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
26.1.15 22:30

@KackaDoup Tak držím palce, ať vše klapne :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
31.1.15 13:21

Tak jsem si říkala, že páté těhotenství nebudu hrotit, ale to bych nesměla být stará větev. Přestala jsem pít i kávu.
Jinak jsem se chtěla zeptat, cca rok chodím na pilates, nechce se mi s tím přestat, mám dokonce pernamentku, ale je to docela náročné na břicho. Jaký máte názor? Já zatím chodím s tím, že se nepřemáhám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shellmyska
31.1.15 17:49
@eva valoi píše:
Tak jsem si říkala, že páté těhotenství nebudu hrotit, ale to bych nesměla být stará větev. Přestala jsem pít i kávu.
Jinak jsem se chtěla zeptat, cca rok chodím na pilates, nechce se mi s tím přestat, mám dokonce pernamentku, ale je to docela náročné na břicho. Jaký máte názor? Já zatím chodím s tím, že se nepřemáhám.

Chod dokud muzes, jsi to stale ty a i ten pilates k tobe patri. Neni duvod s tim prprestat. Naopak, lepsi se hybajici petatricitka nez leniva dvacitka, co se tyka tehotenstvi. Pokud kekar nerekne, ze mas mit klid na luzku, neprestavej, vseho s mirou, ale neprestavej ;)

• Citovat
  • Upravit
1804
31.1.15 19:38

@eva valoi : A co zeptat se primo cvicitelky? Ja bych jinak chodila dal akorat mozna nedelala cviky na bricho, nebo jen trochu. Ale stejne myslim, ze ted je to jeste dost jedno. Ja jsem s prvni (mela jsem jeste cas, ted s druhym nemam) chodila behat, lizt, jezdila jsem na lyzich…a taky mi bylo petatricet, vek s tim nema moc co delat, pokud je to tehotentstvi urceny k vyvoji (geneticky OK), tak s tim nejaky pilates nic neudelaji :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
31.1.15 20:07

@AnnaF @shellmyska Díky za názor. Je to klasický pilates, kde se právě posiluje hlavně břicho. Cvičitelky jsem se ptala, říkala, že pokud jsem před tím chodila, nevidí v tom problém cca do zač pátého měsíce. Nicméně slyšela jsem, že by se břicho v těhotenství posilovat nemělo, tak nevím. Já bych chtěla dochodit minimálně tu pernamentku, tj. ještě měsíc, pak uvidím. Jako rozhodně nehodlám vysedávat na zadku a kynout, ale spíš bych pak přešla na nějaký pilates přímo pro těhotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
4.2.15 18:01

Ahoj, tak dnes jsem byla na utz, podle poslední ms bych měla být 6+4, ale na utz nebylo nic vidět. Na pohmat dr. usoudila, že se jedná o těhotenství, ale v děloze zatím nic nenašla, možná náznak čehosi. Vzala mi tedy znovu krev na hcg, v pátek mám zavolat a domluvíme se, co dál.
Mívám někdy delší cykly, cca 35 dní, tak by se teoreticky mohlo jednat o mladší těhotenství.
Pro zajímavost jsem si odpoledne udělala ještě jeden test a čárka je opravdu už úplně rudá. Jsem z toho docela nervózní, ale stejně nemůžu nic dělat, jen čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
4.2.15 18:04

@eva valoi ty nás teda napínáš. držím palečky at je vše v pořádku :kytka: A jak se jinak cítíš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
4.2.15 18:07

@Denisa76 Cítím se dobře. Po ránu mi je nepatrně nevolno, ale nic hrozného se nekoná, pak cítím celkem dost napětí v prsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
4.2.15 18:08

@eva valoi kdo ví kdy byla ovulace ;), krev i dost ukáže a snad bude vše ok, oni tabulkově počítají cykly 28dní. U kluků jsem věděla na den přesně a u Tomíka to stejně neodpovídalo a u Vali jsme neměli šanci se dopočítat kdy jsme asi tak otěhotněla, ale já byla 14dní od vynechání, v děloze něco bylo a krev taky odpovídala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
4.2.15 18:24

@eva valoi no tak fajn a at to pokračuje jak má ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí