Pregnyl a těhu test

522
22.1.15 09:30

Pregnyl a těhu test

Ahoj holky, jsem 6. den od Pregnylu, doktorka říkala, že si mohu udělat za týden těhotenský test, je to možné nebo až po delší době? Máte s pregnylem zkušenosti, povedlo se Vám na poprvé? Máte nějaké vedlejší příznaky? Díky za odpovědi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13536
22.1.15 10:13

To je krátká doba, bude falešně pozitivní kvůli pregnylu. Po Pregnylu počkej alespoň 10, spíše více dní ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
22.1.15 10:22

@mimins jestli myslíš za týden od teď, tak to už by být pregnyl na testu vidět neměl. Otázka je, jestli bude vidět něco jiného, protože ovulace nastává za cca dva dny od pregnylu, takže za týden bude teprve 11 dní po ní a to může být na zjištění těhotenství ještě moc brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
22.1.15 12:27
Děkuji, počkám ještě, už jsem na výsledek zvědavá :-)
@ajleenka píše:
To je krátká doba, bude falešně pozitivní kvůli pregnylu. Po Pregnylu počkej alespoň 10, spíše více dní ;).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
22.1.15 12:30
Děkuji a chci se zeptat, máte s pregnylem zkušenost? Případně, povedlo se u vás na poprvé? ;)
@alenka84 píše:
@mimins jestli myslíš za týden od teď, tak to už by být pregnyl na testu vidět neměl. Otázka je, jestli bude vidět něco jiného, protože ovulace nastává za cca dva dny od pregnylu, takže za týden bude teprve 11 dní po ní a to může být na zjištění těhotenství ještě moc brzo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
22.1.15 12:41

@mimins mám, nepovedlo. Pregnyl jsem měla vždy před IUI nebo OPU (IVF)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.15 22:45

@mimins Ahoj :mavam: Tak já se přidávám…Dnes jsem 15DC, včera mi Dr píchla Pregnil, protože na UTZ jsem měla folikul, tak aby praskl…až do neděle máme sexovat..No a dnes ráno neskutečný bolesti na obou vaječnících, no myslela jsem, že mi upadne celej spodek :(, tedka večeru to ustálo ale začaly pro změnu bolet prsa :lol:.. jinak se snažíme 6.měsícem..Dívám se, že už je to měsíc od přidání tohoto příspěvku, pomohlo ti to??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
12.2.15 09:49
Ahoj, držím Ti palečky, nám to bohužel nevyšlo, bolesti a citlivost prsou, bradavek jsem též měla a nic z toho nedopadlo..tak zrovna dnes, jdu znova na UZ co a jak a nejspíš mi opět píchnou pregnyl. :-) Budu ti držet palečky :andel:
@Karolina snažilka píše:
@mimins Ahoj :mavam: Tak já se přidávám…Dnes jsem 15DC, včera mi Dr píchla Pregnil, protože na UTZ jsem měla folikul, tak aby praskl…až do neděle máme sexovat..No a dnes ráno neskutečný bolesti na obou vaječnících, no myslela jsem, že mi upadne celej spodek :(, tedka večeru to ustálo ale začaly pro změnu bolet prsa :lol:.. jinak se snažíme 6.měsícem..Dívám se, že už je to měsíc od přidání tohoto příspěvku, pomohlo ti to??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.15 10:39

@mimins Ahoj :mavam: no uvidíme co bude koncem měsíce, když to nevýjde, tak do sebe budu zase cpát hormony, bude následovat koloč hormony, UTZ, ovulace, snažení… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
12.2.15 12:37

Ahoj Karol, tak to pak na tom budeš podobně jako já. Před chvlkou jsem přišla z CAR, kde proběhl UZ, dva folikuly, pravděpodobnost dvojčat, v sobotu Pregnyl, v neděli hups na to, v pondělí mě čeká vyšetření děložního hrdla - hlen, kdy uvidíme, zda se spermie drží v hlenu či ne, aby mohli oplodnit vajíčko. Ted to bude podruhé, co mi vpíchnou pregnyl, tak uvidíme. :-) Každopadné už se opět vidím, jak to nevydržím s testováním a budu už testovat 10DPO :lol:

@Karolina snažilka píše:
@mimins Ahoj :mavam: no uvidíme co bude koncem měsíce, když to nevýjde, tak do sebe budu zase cpát hormony, bude následovat koloč hormony, UTZ, ovulace, snažení… :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.15 12:48

@mimins Do CARu jsi šla po jaké době snažení? Já jsem si řekla, že jestli to nepujde rok, tak pošlu přítele na spermiogram :roll:, Zatím tomu dávám šanci, teď jsem hrdinka, ale jestli za 14 dní dojde MS, tak budu na dně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.15 12:52

@mimins Jinak teda dneska bych taky mohla být 10 DPO ale kdoví, ovulku bych měla mít teď 3.den , ale tulili jsme se už hned po MS :nevim: tak kdoví..ale asi je ještě brzo na testování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
12.2.15 13:09

S přítelem jsme se snažili rok a když to nešlo, tak jsem šla do CAR, kde přítel byl na spermiogramu, kde mu zjistili, menší počet pohyblivých ale stále v normě, nicméně podstoupila jsem profuk vejcovodů, kde bylo zjištěno, že průchodné je mám, takže zatím vše ok, ted jsme v etapě druhé s Clostibelgytem a injekcí Pregnylu. Předtím tedy ješt byl Utrogestan, před první etapou snažení. Jelikož to nevyšlo napoprvé, ta se bojím co bude teď, proto jdu v pondělí na kontrolu děložního hrdla, zda se spermie drží či ne.. uvidím co a jak, na testování je brzy, počkala bych těsně přes MS.-) Hlavně si nedělej naděje tak jako já, pokud tě budou bolet prsa či bolest v podbříšku, jelikož to nemusí znamenat příznaky těhotěnství, ale příznaky ovulace, netestuj zbytečně dříve, testuj opravu těsně před MS, pak o to víc budeš překvapena, pokud to vyjde.-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
12.2.15 13:10
10 DPO je brzo na testování.-)
@Karolina snažilka píše:
@mimins Jinak teda dneska bych taky mohla být 10 DPO ale kdoví, ovulku bych měla mít teď 3.den , ale tulili jsme se už hned po MS :nevim: tak kdoví..ale asi je ještě brzo na testování
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.15 13:50

@mimins Jo,máš pravdu, nebudu to hrotit..počkám do konce měsíce, ale už teď jsem napnutá jak struna :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí