Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem 6. den od Pregnylu, doktorka říkala, že si mohu udělat za týden těhotenský test, je to možné nebo až po delší době? Máte s pregnylem zkušenosti, povedlo se Vám na poprvé? Máte nějaké vedlejší příznaky? Díky za odpovědi ![]()
To je krátká doba, bude falešně pozitivní kvůli pregnylu. Po Pregnylu počkej alespoň 10, spíše více dní
.
@mimins jestli myslíš za týden od teď, tak to už by být pregnyl na testu vidět neměl. Otázka je, jestli bude vidět něco jiného, protože ovulace nastává za cca dva dny od pregnylu, takže za týden bude teprve 11 dní po ní a to může být na zjištění těhotenství ještě moc brzo.
@ajleenka píše:
To je krátká doba, bude falešně pozitivní kvůli pregnylu. Po Pregnylu počkej alespoň 10, spíše více dní.
@alenka84 píše:
@mimins jestli myslíš za týden od teď, tak to už by být pregnyl na testu vidět neměl. Otázka je, jestli bude vidět něco jiného, protože ovulace nastává za cca dva dny od pregnylu, takže za týden bude teprve 11 dní po ní a to může být na zjištění těhotenství ještě moc brzo.
@mimins mám, nepovedlo. Pregnyl jsem měla vždy před IUI nebo OPU (IVF)
@mimins Ahoj
Tak já se přidávám…Dnes jsem 15DC, včera mi Dr píchla Pregnil, protože na UTZ jsem měla folikul, tak aby praskl…až do neděle máme sexovat..No a dnes ráno neskutečný bolesti na obou vaječnících, no myslela jsem, že mi upadne celej spodek
, tedka večeru to ustálo ale začaly pro změnu bolet prsa
.. jinak se snažíme 6.měsícem..Dívám se, že už je to měsíc od přidání tohoto příspěvku, pomohlo ti to??
@Karolina snažilka píše:
@mimins AhojTak já se přidávám…Dnes jsem 15DC, včera mi Dr píchla Pregnil, protože na UTZ jsem měla folikul, tak aby praskl…až do neděle máme sexovat..No a dnes ráno neskutečný bolesti na obou vaječnících, no myslela jsem, že mi upadne celej spodek
, tedka večeru to ustálo ale začaly pro změnu bolet prsa
.. jinak se snažíme 6.měsícem..Dívám se, že už je to měsíc od přidání tohoto příspěvku, pomohlo ti to??
@mimins Ahoj
no uvidíme co bude koncem měsíce, když to nevýjde, tak do sebe budu zase cpát hormony, bude následovat koloč hormony, UTZ, ovulace, snažení… ![]()
Ahoj Karol, tak to pak na tom budeš podobně jako já. Před chvlkou jsem přišla z CAR, kde proběhl UZ, dva folikuly, pravděpodobnost dvojčat, v sobotu Pregnyl, v neděli hups na to, v pondělí mě čeká vyšetření děložního hrdla - hlen, kdy uvidíme, zda se spermie drží v hlenu či ne, aby mohli oplodnit vajíčko. Ted to bude podruhé, co mi vpíchnou pregnyl, tak uvidíme.
Každopadné už se opět vidím, jak to nevydržím s testováním a budu už testovat 10DPO ![]()
@Karolina snažilka píše:
@mimins Ahojno uvidíme co bude koncem měsíce, když to nevýjde, tak do sebe budu zase cpát hormony, bude následovat koloč hormony, UTZ, ovulace, snažení…
@mimins Do CARu jsi šla po jaké době snažení? Já jsem si řekla, že jestli to nepujde rok, tak pošlu přítele na spermiogram
, Zatím tomu dávám šanci, teď jsem hrdinka, ale jestli za 14 dní dojde MS, tak budu na dně ![]()
@mimins Jinak teda dneska bych taky mohla být 10 DPO ale kdoví, ovulku bych měla mít teď 3.den , ale tulili jsme se už hned po MS
tak kdoví..ale asi je ještě brzo na testování
S přítelem jsme se snažili rok a když to nešlo, tak jsem šla do CAR, kde přítel byl na spermiogramu, kde mu zjistili, menší počet pohyblivých ale stále v normě, nicméně podstoupila jsem profuk vejcovodů, kde bylo zjištěno, že průchodné je mám, takže zatím vše ok, ted jsme v etapě druhé s Clostibelgytem a injekcí Pregnylu. Předtím tedy ješt byl Utrogestan, před první etapou snažení. Jelikož to nevyšlo napoprvé, ta se bojím co bude teď, proto jdu v pondělí na kontrolu děložního hrdla, zda se spermie drží či ne.. uvidím co a jak, na testování je brzy, počkala bych těsně přes MS.-) Hlavně si nedělej naděje tak jako já, pokud tě budou bolet prsa či bolest v podbříšku, jelikož to nemusí znamenat příznaky těhotěnství, ale příznaky ovulace, netestuj zbytečně dříve, testuj opravu těsně před MS, pak o to víc budeš překvapena, pokud to vyjde.-) ![]()
@Karolina snažilka píše:
@mimins Jinak teda dneska bych taky mohla být 10 DPO ale kdoví, ovulku bych měla mít teď 3.den , ale tulili jsme se už hned po MStak kdoví..ale asi je ještě brzo na testování
@mimins Jo,máš pravdu, nebudu to hrotit..počkám do konce měsíce, ale už teď jsem napnutá jak struna ![]()