Pregnyl a těhu test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
522
12.2.15 13:57
@Karolina snažilka píše:
@mimins Jo,máš pravdu, nebudu to hrotit..počkám do konce měsíce, ale už teď jsem napnutá jak struna :pankac:
:mrgreen: Já to asi taky nevydržím, to se zkrátka nedá, tak aspon až 15DPO :) Teď ani nevím, jde o první mimčo?.-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.15 16:47

@mimins jojo snažíme se o první :hug: už 6.měsíc :( a pořád to jaksi nejde :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
13.2.15 10:01
6 měsíců? Neboj se, určitě se zadaří.. popřípadě pak zkuste s přítelem/manželem zajít na CAR a na spermiogram, ty osobně pak můžeš jít na profouknutí vejcovodů projistotu, aby jsi věděla, že je máš průchodné, já je naštěstí měla a ted v pondělí jdu na vyšetření hlenu v děložním hrdle, zda se tam spermie drží či ne. :pankac:
@Karolina snažilka píše:
@mimins jojo snažíme se o první :hug: už 6.měsíc :( a pořád to jaksi nejde :zed: :zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.15 10:20

@mimins Ten spermiogram chci nechat až jestli by se nepovedlo rok, už tak ho teď stresuju, že to nejde…chudákovi se tam moc nechce, žejo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
13.2.15 11:07
My to taky nechali po roce, ten můj to vzal vcelku v pohodě a vše proběhlo rychle :lol:, je fakt, že byl zkleslej z toho, že má málo % pohyblivých, nicméně jsem ho utěšovala, že to tak není, že je stále v normě, navíc já se od 11 let lečím s nepravidelnou MS, tak i to hraje nějakou roli, j s ovulací tak vůbec se vším.. jedno s druhým.. jen doufám, že nebudeme čekat dlouho, už se na mrnouse těšíme, jen mám obavy o dvojčatech, jelikož má dva stejně veliké folikuly a pravděpodobnst, že oprasknou oba je vysoká. :hug: :dance:
@Karolina snažilka píše:
@mimins Ten spermiogram chci nechat až jestli by se nepovedlo rok, už tak ho teď stresuju, že to nejde…chudákovi se tam moc nechce, žejo :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.15 11:10

@mimins Taky bych to viděl po tom roce, noo, třeba já jsem četla, že po Clostíku se hodně rodí dvojčata, tak sem se malinko zpotila :lol: dvojčata fakt nééé..Noo dva folikuly, to je naděleníčko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
13.2.15 11:22
To mi povídej, bych si tu mateřskou moc neužila jako s jedním.. Upřímně, budu ráda tak či onak, ale raději bych uvítala jedno :pankac: Už mi to řekl jak doktor, co mě vyšetřoval tak podruhé včera doktorka, tak se bojím 8o
@Karolina snažilka píše:
@mimins Taky bych to viděl po tom roce, noo, třeba já jsem četla, že po Clostíku se hodně rodí dvojčata, tak sem se malinko zpotila :lol: dvojčata fakt nééé..Noo dva folikuly, to je naděleníčko :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.15 11:35

@mimins no já si to neumím představit s dvojčatama :lol: švagrová má jedno malý éro..no představit si dvě takový :roll: 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
13.2.15 11:56
Můžu se zeptat kolikátý jsi ročník? :oops:
@Karolina snažilka píše:
@mimins no já si to neumím představit s dvojčatama :lol: švagrová má jedno malý éro..no představit si dvě takový :roll: 8o :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
13.2.15 11:59

Měla jsem Pregnyl 5000 j a už 6. den po vpichu byl pryč ;) ono hodně záleží na množství a tvé hmotnosti… já jsem trošku „větší“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
13.2.15 12:01
Tak to jsme dvě.-) Ivet a taky se snažíte nebo už je mimčo na cestě? Vyšlo na poprvé? :andel:
@Ivet85 píše:
Měla jsem Pregnyl 5000 j a už 6. den po vpichu byl pryč ;) ono hodně záleží na množství a tvé hmotnosti… já jsem trošku „větší“ :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
13.2.15 12:18

@mimins nene, ještě není, snažíme se už pátým rokem :roll: jinak vše mám v podpisu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
13.2.15 12:54
Už to vidiím, díky, ani jsem netušila, že se to dá takhle krásně vyplnit, jsem tu nováček :dance:
@Ivet85 píše:
@mimins nene, ještě není, snažíme se už pátým rokem :roll: jinak vše mám v podpisu ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí