Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kajka9 Cysta může způsobit pozitivní těhotenský test, měla jsem to tak. Ale čárka nesílila, zůstávala pořád stejná.
Ale zakladatelko neboj, myslím, že tohle bude miminkovská čárka ![]()
@katyna1984 přece cysta ti nevylučuje HCG do těla..
Tomu nevěřím..ja měla cysty fakt každého snad 1,5 měsíce snad 2 roky nikdy žádná čárka na žádném testu..spis si myslím že jde o souhru náhod že žena může být téhotna a mít cystu ale bohul těhotenství nedopadne nebo tak možná ryska í když tu jsme na testu taky nemalá nikdy a musela jsme testovat pár let protože to gynekolozka chtěla
@Kajka9 Tak asi jsou i různé cysty. Měla jsem to tak skoro dva měsíce, než cysta praskla. Čárka slabá, nesílila, neslábla, HCG dle krve nerostlo, nikde nic nebylo..dokonce jsem podstoupila i laparo, protože si mysleli, že jde o mimoděložní. A pak šílená bolest, že jsem se ani nenarovnala, spousta krve..cysta praskla a do pár dní byl test negativní.
@Kajka9 píše:
@Pufii protože ž jednoho odběru zjistíš že di těhotná coz víš..a chodí se aspoň 2× aby si viděla jak stoupá…
Já bych šla aspoň za 2-3 týdny od pozitivního testu to většinou je ten 6-7tyden
Děkuji ti za upřesnění. Jsem v tomto naprostý nováček. Bude lepší později a vědět jak na tom jsem a ne několikrát a čekat. ![]()
@katyna1984 píše:
@Kajka9 Cysta může způsobit pozitivní těhotenský test, měla jsem to tak. Ale čárka nesílila, zůstávala pořád stejná.Ale zakladatelko neboj, myslím, že tohle bude miminkovská čárka
Děkuji snad máš pravdu ![]()
Ja cysty mela, ne ze bych si delala ty testy casto, ale kdyz uz, nikdy nebyly pozitivni, ani s duchem
Takže test s duchy dělaný po 5 dnech zpoždění menstruace. Dnes ráno test negativní a dostavila se menstruace… četla jsem o biochemickém těhotenství, asi jsem bohužel ten případ.
Nemám žádné zkušenosti proto se na Vás obracím jestli by jste mi neporadili.
S přítelem se snažíme o miminko.
Poslední menstruaci jsem měla 25.8.2019 a už se další nedostavila ta mela prijiť 23.9.2019
včera 11.10.2019 jsem si udělala ráno těhotenský test a vyšel mi pozitivní viz foto, dnes jsem si delala druhy a také to samé.
Trápí mě ale to, ze když s přítelem máme pohlavní styk tak už asi po 4 vždy po sexu trosku krvacim ne hodně ale vždy trosicku slabší narůžovělá krev třeba ani ne 10minut.
Je to v těhotenství v poradku nebo by mohl být nějaký problém? V pondělí ráno se chystám volat na gynekologii.
Ještě se chci zeptat mimodelozne těhotenství by ukazalo pozitivní test nebo určitě ne? Toho se také bojím, abych nebyla mimodelozne. Dekuji všem moc za rady:( ![]()
Příspěvek upraven 12.10.19 v 22:05
@janulicek89
Raději jet na pohotovost hned zítra nebo počkat do pondělí na svého doktora?
Příspěvek upraven 12.10.19 v 22:02
Jak, ze se dalsi menstruace nedostavila? Vzdyt na to je jeste cas, ne? Nebo mas tak kratke cykly?
Ja se omlouvám, napsalaˇ jsem to špatně..
Menstruace měla dojít 23.9 naposledy sem ji měla 25.8.2019
@Anonymana když krvacis po sexu, tak proč ho pro jistotu nevynechas? Je to stejně buď a nebo. Ja bych na pohotovost nejela, když jinak nekrvacis