Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chtěla bych se zeptat jestli jste měl taky někdo něco podobného.10.7.poslední MS, tělíkso vytáhnuto 17.7.začalo mě polet v podbříšku, prsa, mám i citlivé bradavky, a bolelo mě strašně v kříži, tak jsem si 9 dní před očekávanou MS udělala test a ten mi ukázal pozitivní, nebyla tak silná ale pěkně jsem ji vyděla tu druhou čárečku, opět jsme za 3 dny vyskoušela a čárka byla stejná tak jsme se začala radovat, neskoušela bych tak brzo ale měly jsme jít na oslavu a já měla strach pít tak jsme raděj skusila a byl pozitivní, dneska jsem opět skusila a čárka zeslábla
vydim ji ale musim test natáčet na sluníčku abych jinašla, nevím prosč
jsem z toho zmatená, MS by měla dorazit 10.8.tea v pátek. Měla jste některá taky něco takového? Nebo ukázal taky takto některé test pozitivnéí a pak čárka zeslabovala? Díky za dotazy ![]()
Hmmm no špatné zprávy, v pátek by měla dorazit MS tak uvydíme, záda furt bolí a bříško taky, bradavky furt citlivé, to je sklamaní, tak snad příští měsíc :/
Asi by jsi měla nejlepší skočit si na krev jako samoplátce, pak za 2 dny znova a HCG by mělo vyrůst asi dvojnásobně.. pokud ne, tak je něco špatně ![]()
No myslím jestli jsi třeba víc nepila nže ty dny předtím, ale to by asi tak nezesláblo
No nevím zda se mi že piju stejně, uvydim v pátek, to mám mít očekávanou MS tak jsem zvědavá
Ted na to kašlii a otestuj když tak až v pátek, mě když vymizela čárka tak jsem to dostala vždy druhý den
Ted jsem si spomla, když manžel odjížděl dopráce kolem 5 hod. ráno tak sem vypila cca pul litra štávy mělo by to vliv? Když jsem třeba testík dělala o pul osmé? :/