Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Přidávám ještě tu první fotku upravenou o kontrast, tam jde duch vidět líp.
Je spolehlivý a toto bych brala jako pozitivní test. Gratulace
Není potřeba upravovat je to pozitivní test, gratuluji moc moc ![]()
Ty jo, holky, děkuji moc. Nečekali jsme to. Snažíme se urputně x měsíců, nakonec jsme to vzdali, začali plánovat svatbu, že se k „mimču“ vrátíme až po létě a z jediného sexu (byli jsme oba nemocní) tohle
.
Ano přesně tohle znám, po 2letech snazeni se nám to taky podařilo, musela jsem zůstat doma skrz zdrav. problemy a do měsíce otěhotněla
,zázraky se dějí
![]()
Zkoušela jsem i ráno, ryska je stejná, ne-li slabší (dnešní dole). Dnes bych měla být 4+1. Myslíte, že je brzo, aby se ukázaly jasně dvě čárky a zkusit testovat třeba na konci týdne? Nebo mám počítat spíš s biochemickým?
@Anonymní píše:
Zkoušela jsem i ráno, ryska je stejná, ne-li slabší (dnešní dole). Dnes bych měla být 4+1. Myslíte, že je brzo, aby se ukázaly jasně dvě čárky a zkusit testovat třeba na konci týdne? Nebo mám počítat spíš s biochemickým?
Na biochemické už je podle mě ta čárka moc silná. Kašli na testy a jestli chceš něco sledovat tak si dojdi na krev a za 2 dny znovu.
Já jsem dneska 31. DC a test z Dr. Maxe mám zdá se dost podobný. Cyklus mám vždycky 30-31 dní. Jestli je to v pohodě nebo ne ti ale neporadím, protože je to moje první ´´těhotenství´´
Spíš jsi mě naopak znejistila.
Budu držet pěsti ![]()
@Veronika720 píše:
Já jsem dneska 31. DC a test z Dr. Maxe mám zdá se dost podobný. Cyklus mám vždycky 30-31 dní. Jestli je to v pohodě nebo ne ti ale neporadím, protože je to moje první ´´těhotenství´´Spíš jsi mě naopak znejistila.
Budu držet pěsti
Promiň, to jsem nechtěla
. Držím palce
. Moje to je druhé těhotenství, ale poprvé jsem na to přišla až v 7.tt, to byly dvě jasné dálnice. A mám zkušenost i s biochemickým, kdy tam byl lehký duch, tak jsem z toho nesvá. Zkusím test zas na konci týdne, třeba bude sílit.
@Veronika720 a Anonymní - Klid holky, může to být na dobré cestě, já měla často cykly 30 i 32 dní a takové nevýrazné čárky jsem měla ještě 36 den, samozřejmě jsem byla také nervózní, protože snad všude jsem četla zkušenosti, kdy měli dálnice po jednom dni zpoždění 😅 Podle doktorky posunutá ovulace a sice se toho doktoři doteď nemůžou dopočítat, ale jsem už v 17tt těhotenství, držím vám palce 🍀 😊
Ahoj, já jsem 35 DC a mám už docela oba proužky úplně syté, ale ještě 29 DC jsem měla fakt tu druhou čárku hodně slabou
viz fotky. Jinak gratuluji, jsme na tom dost podobne. Každý den mám strach
![]()
Take test z dr max. Je tam něco vidět? Začala jsem včera jemné krvácet o 6 později. Ale krámy mám pravidelně a hlavně velice silné. Tak teď opravdu nevím. Tři testy a na všech velmi jemně viditelná čárka.
Druhý test… v moči trochu menstruacní krve, nevím jestli to může ovlivnit výsledek.
Ono fakt hrozně záleží na každým těle.
Já jsem měla 31 DC ještě neviditelnou čárku a dneska jsem 35DC a už se to vybarvilo. Taky si myslím, že záleží jak moc piješ, protože ta koncentrace udělá taky velký rozdíl v čárce. Objednej se k doktorce nebo zkus za tři dny znovu.
Budu držet pěsti ![]()
Dělala jsem si teď test z Dr. Maxe. Jak moc je tento test spolehlivý? První fotka chvíli po namočení, druhá (bílé pozadí) po zaschnutí. Obojí otázka 10 minut max.
. Udělám si ráno ještě druhý, ale i tak si říkám, že kdybych byla těhotná, tak by už šly vidět jasně dvě čárky, ne?
Jsem 30 DC, bolí mě prsa a břicho. Cykly mívám 28 dnů, někdy méně, ale víc nikdy