Těhotenský test z Dr. Maxe

Anonymní
29.1.24 20:05

Těhotenský test z Dr. Maxe

Dělala jsem si teď test z Dr. Maxe. Jak moc je tento test spolehlivý? První fotka chvíli po namočení, druhá (bílé pozadí) po zaschnutí. Obojí otázka 10 minut max.
Jsem 30 DC, bolí mě prsa a břicho. Cykly mívám 28 dnů, někdy méně, ale víc nikdy :think:. Udělám si ráno ještě druhý, ale i tak si říkám, že kdybych byla těhotná, tak by už šly vidět jasně dvě čárky, ne?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.1.24 20:09

Přidávám ještě tu první fotku upravenou o kontrast, tam jde duch vidět líp.

• Citovat
  • Upravit
21311
29.1.24 20:36

Je spolehlivý a toto bych brala jako pozitivní test. Gratulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
29.1.24 20:38

Není potřeba upravovat je to pozitivní test, gratuluji moc moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.24 20:40

Ty jo, holky, děkuji moc. Nečekali jsme to. Snažíme se urputně x měsíců, nakonec jsme to vzdali, začali plánovat svatbu, že se k „mimču“ vrátíme až po létě a z jediného sexu (byli jsme oba nemocní) tohle :D.

• Citovat
  • Upravit
1119
29.1.24 20:51

Ano přesně tohle znám, po 2letech snazeni se nám to taky podařilo, musela jsem zůstat doma skrz zdrav. problemy a do měsíce otěhotněla :mrgreen:,zázraky se dějí :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.24 06:24

Zkoušela jsem i ráno, ryska je stejná, ne-li slabší (dnešní dole). Dnes bych měla být 4+1. Myslíte, že je brzo, aby se ukázaly jasně dvě čárky a zkusit testovat třeba na konci týdne? Nebo mám počítat spíš s biochemickým?

• Citovat
  • Upravit
9302
30.1.24 07:57
@Anonymní píše:
Zkoušela jsem i ráno, ryska je stejná, ne-li slabší (dnešní dole). Dnes bych měla být 4+1. Myslíte, že je brzo, aby se ukázaly jasně dvě čárky a zkusit testovat třeba na konci týdne? Nebo mám počítat spíš s biochemickým?

Na biochemické už je podle mě ta čárka moc silná. Kašli na testy a jestli chceš něco sledovat tak si dojdi na krev a za 2 dny znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.24 08:22

Já jsem dneska 31. DC a test z Dr. Maxe mám zdá se dost podobný. Cyklus mám vždycky 30-31 dní. Jestli je to v pohodě nebo ne ti ale neporadím, protože je to moje první ´´těhotenství´´ :D Spíš jsi mě naopak znejistila. :D Budu držet pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.24 08:51
@Veronika720 píše:
Já jsem dneska 31. DC a test z Dr. Maxe mám zdá se dost podobný. Cyklus mám vždycky 30-31 dní. Jestli je to v pohodě nebo ne ti ale neporadím, protože je to moje první ´´těhotenství´´ :D Spíš jsi mě naopak znejistila. :D Budu držet pěsti :hug:

Promiň, to jsem nechtěla :roll:. Držím palce :dance:. Moje to je druhé těhotenství, ale poprvé jsem na to přišla až v 7.tt, to byly dvě jasné dálnice. A mám zkušenost i s biochemickým, kdy tam byl lehký duch, tak jsem z toho nesvá. Zkusím test zas na konci týdne, třeba bude sílit.

• Citovat
  • Upravit
554
30.1.24 09:02

@Veronika720 a Anonymní - Klid holky, může to být na dobré cestě, já měla často cykly 30 i 32 dní a takové nevýrazné čárky jsem měla ještě 36 den, samozřejmě jsem byla také nervózní, protože snad všude jsem četla zkušenosti, kdy měli dálnice po jednom dni zpoždění 😅 Podle doktorky posunutá ovulace a sice se toho doktoři doteď nemůžou dopočítat, ale jsem už v 17tt těhotenství, držím vám palce 🍀 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.24 10:31

Ahoj, já jsem 35 DC a mám už docela oba proužky úplně syté, ale ještě 29 DC jsem měla fakt tu druhou čárku hodně slabou :) viz fotky. Jinak gratuluji, jsme na tom dost podobne. Každý den mám strach :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
185
2.2.24 09:19

:kytka: Take test z dr max. Je tam něco vidět? Začala jsem včera jemné krvácet o 6 později. Ale krámy mám pravidelně a hlavně velice silné. Tak teď opravdu nevím. Tři testy a na všech velmi jemně viditelná čárka.

Druhý test… v moči trochu menstruacní krve, nevím jestli to může ovlivnit výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.24 06:04

Ono fakt hrozně záleží na každým těle. :) Já jsem měla 31 DC ještě neviditelnou čárku a dneska jsem 35DC a už se to vybarvilo. Taky si myslím, že záleží jak moc piješ, protože ta koncentrace udělá taky velký rozdíl v čárce. Objednej se k doktorce nebo zkus za tři dny znovu. :) Budu držet pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí