Těhotenský test z koše

Anonymní
9.5.22 21:40

Těhotenský test z koše

Vím, že název zni divně, ale vyslechněte mě :lol:

V neděli jsem si dělala test a byl negativní, ale nedošlo mi to a pospichala jsem, a tak jsem kouknula v prvních dvou minutách ani ne a vyhodila ho. Poté mi to celou noční nedalo a furt jsem na to myslela, i po příchodu domu. Pohrabala jsem se v kosi a test byl někde vespod (takže mnamka) a byl lehce, opravdu lehce, pozitivní. Samozřejmě si udělám zítra nový, jen mě zajímá, jestli se někomu stalo něco podobného (nebo jsem divná) a jestli to muze být jen z toho, že ležel vlastně “den” v koši. Děkuji :oops: :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2353
9.5.22 21:42

Jak vypadá lehce pozitivní? Na tom asi taky záleží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.22 21:45
@Anonymní píše:
Vím, že název zni divně, ale vyslechněte mě :lol:V neděli jsem si dělala test a byl negativní, ale nedošlo mi to a pospichala jsem, a tak jsem kouknula v prvních dvou minutách ani ne a vyhodila ho. Poté mi to celou noční nedalo a furt jsem na to myslela, i po příchodu domu. Pohrabala jsem se v kosi a test byl někde vespod (takže mnamka) a byl lehce, opravdu lehce, pozitivní. Samozřejmě si udělám zítra nový, jen mě zajímá, jestli se někomu stalo něco podobného (nebo jsem divná) a jestli to muze být jen z toho, že ležel vlastně “den” v koši. Děkuji :oops: :)

Stalo. Dnes je mu 6 let.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@Modra1 opravdu slabá čárka, znova už se pro nej hrabat nechci :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Modra1 píše:
Jak vypadá lehce pozitivní? Na tom asi taky záleží..

U mě to bylo vidět po limitu jen na určitém světle :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Janli
9.5.22 21:47
Ne, ne a ne. Testy se odečítají v limitu, který je uveden v návodu, cokoliv po limitu nemá žádnou relevanci.
@Anonymní píše:
Stalo. Dnes je mu 6 let.

Takže jsi čistě náhodou těhotná byla, jen sis test dělala moc brzo,……

• Citovat
  • Upravit
2353
9.5.22 21:48
@Anonymní píše:
@Modra1 opravdu slabá čárka, znova už se pro nej hrabat nechci :lol:

Tak pokud to byla slabá čárka a ne jen tvoje zbožné přání (občas se to tady řeší), tak bych řekla, že jsi těhotná. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3167
9.5.22 21:50

Prý, když je test dlouho na vzduchu, může pak ukazovat i falešné výsledky, brala bych to s rezervou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.22 21:50
@Janli píše:
Ne, ne a ne. Testy se odečítají v limitu, který je uveden v návodu, cokoliv po limitu nemá žádnou relevanci.Takže jsi čistě náhodou těhotná byla, jen sis test dělala moc brzo,……

Ale ne, nikdy jindy se to nestalo. Těhotná jsem byla celkem 4× a z toho 3× to začalo téměř neviditelnou čárkou po limitu. Když jsem těhotná nebyla, nikdy jsem čárku po limitu neměla. To je holt úděl nás, které testujeme moc brzy :-D

• Citovat
  • Upravit
44
9.5.22 21:53

No já když jsem dělala testík tak jsem se koukla asi po minutě a čárka tam nebyla ani jedna tak jsem si říkala že asi to bude vadný test. Umyla jsem si ruce a když jsem koukla znovu tak hezky dvě čárky :lol: :lol: Udělej další a hlavně nestresovat 8) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
9.5.22 21:54
@Anonymní píše:
Ale ne, nikdy jindy se to nestalo. Těhotná jsem byla celkem 4× a z toho 3× to začalo téměř neviditelnou čárkou po limitu. Když jsem těhotná nebyla, nikdy jsem čárku po limitu neměla. To je holt úděl nás, které testujeme moc brzy :-D

No a já zas takovejch polimitních čárek viděla……to je zas úděl nás, co za sebou máme devět těhotenství…..

• Citovat
  • Upravit
421
9.5.22 21:57

Stalo asi za 2 h tam byl duch, těhotná jsem nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
9.5.22 22:15

Dle toho stylu psaní hádám, že by asi mimísek nebyl teďka ideál. Nebo?…

• Citovat
  • Upravit
2577
9.5.22 23:11

Cokoliv po limitu bych vubec nebrala vazne. 🙂 Nektere testy delaji duchy i pred limitem, nektere az po… Takze nebrala bych to vubec jako vysledek. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4646
9.5.22 23:22

Udělej test znovu. Někdy se stane, že při schnutí testu se usadí v rysce pro druhou čárku zbytkové barvivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí