Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Vím, že název zni divně, ale vyslechněte měV neděli jsem si dělala test a byl negativní, ale nedošlo mi to a pospichala jsem, a tak jsem kouknula v prvních dvou minutách ani ne a vyhodila ho. Poté mi to celou noční nedalo a furt jsem na to myslela, i po příchodu domu. Pohrabala jsem se v kosi a test byl někde vespod (takže mnamka) a byl lehce, opravdu lehce, pozitivní. Samozřejmě si udělám zítra nový, jen mě zajímá, jestli se někomu stalo něco podobného (nebo jsem divná) a jestli to muze být jen z toho, že ležel vlastně “den” v koši. Děkuji
![]()
Stalo. Dnes je mu 6 let.
@Modra1 píše:
Jak vypadá lehce pozitivní? Na tom asi taky záleží..
U mě to bylo vidět po limitu jen na určitém světle ![]()
@Anonymní píše:
Stalo. Dnes je mu 6 let.
Takže jsi čistě náhodou těhotná byla, jen sis test dělala moc brzo,……
@Anonymní píše:
@Modra1 opravdu slabá čárka, znova už se pro nej hrabat nechci
Tak pokud to byla slabá čárka a ne jen tvoje zbožné přání (občas se to tady řeší), tak bych řekla, že jsi těhotná. ![]()
Prý, když je test dlouho na vzduchu, může pak ukazovat i falešné výsledky, brala bych to s rezervou..
@Janli píše:
Ne, ne a ne. Testy se odečítají v limitu, který je uveden v návodu, cokoliv po limitu nemá žádnou relevanci.Takže jsi čistě náhodou těhotná byla, jen sis test dělala moc brzo,……
Ale ne, nikdy jindy se to nestalo. Těhotná jsem byla celkem 4× a z toho 3× to začalo téměř neviditelnou čárkou po limitu. Když jsem těhotná nebyla, nikdy jsem čárku po limitu neměla. To je holt úděl nás, které testujeme moc brzy ![]()
No já když jsem dělala testík tak jsem se koukla asi po minutě a čárka tam nebyla ani jedna tak jsem si říkala že asi to bude vadný test. Umyla jsem si ruce a když jsem koukla znovu tak hezky dvě čárky
Udělej další a hlavně nestresovat
![]()
@Anonymní píše:
Ale ne, nikdy jindy se to nestalo. Těhotná jsem byla celkem 4× a z toho 3× to začalo téměř neviditelnou čárkou po limitu. Když jsem těhotná nebyla, nikdy jsem čárku po limitu neměla. To je holt úděl nás, které testujeme moc brzy
No a já zas takovejch polimitních čárek viděla……to je zas úděl nás, co za sebou máme devět těhotenství…..
Dle toho stylu psaní hádám, že by asi mimísek nebyl teďka ideál. Nebo?…
Cokoliv po limitu bych vubec nebrala vazne. 🙂 Nektere testy delaji duchy i pred limitem, nektere az po… Takze nebrala bych to vubec jako vysledek. ![]()
Udělej test znovu. Někdy se stane, že při schnutí testu se usadí v rysce pro druhou čárku zbytkové barvivo.
Vím, že název zni divně, ale vyslechněte mě
V neděli jsem si dělala test a byl negativní, ale nedošlo mi to a pospichala jsem, a tak jsem kouknula v prvních dvou minutách ani ne a vyhodila ho. Poté mi to celou noční nedalo a furt jsem na to myslela, i po příchodu domu. Pohrabala jsem se v kosi a test byl někde vespod (takže mnamka) a byl lehce, opravdu lehce, pozitivní. Samozřejmě si udělám zítra nový, jen mě zajímá, jestli se někomu stalo něco podobného (nebo jsem divná) a jestli to muze být jen z toho, že ležel vlastně “den” v koši. Děkuji