Těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
21.11.12 19:50

@JaninaJanu a jak tě napadlo, že bys po sobotní sexu měla mít pozitivní těhotenský test? A jestli budeš mít pravidelné normální cykly, tak nemůžeš mít pozitivní ani ten ovulační. Radši ty testy vyhoď a zachovej klidnou hlavu, takhle se spíš dřív zblázníš.

• Citovat
  • Upravit
901
22.11.12 12:50

No to uz jsem se pomalu zblaznila uz na nic jineho nemyslim, nez na druhe dite, je to hrozne.Ale stale mam bolesti v podbrisku takove pichani a mam citliva prsa. Mela bych to dostat az 7.12. ale do te doby to nevydrzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
22.11.12 13:09

Ahoj holky, moc vás zdravím. Již delší dobu si čtu vaše příspěvky a ráda bych se podělila o můj problém, nebo spíš dotaz. Minulý týden jsem měla ovulaci, s přítelem jsme se mazlili a již od pondělí je mi dost špatně od žaludku, ale je to taková zvláštní bolest, která však trvá od rána do večera a do toho mě začalo bolet v podbřišku. V puse pořád cítím takovou divnou pachuť. Podle názorů, které jsem četla je ještě brzo si dělat těhotenský test, i když jsem neodolala a je negativní, tak ještě čekám. Jaký je váš názor? myslíte si, že je možné, že jsem těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.11.12 15:14

No já vám jen povím, že mě bolelo v podbříšku od ovulace taky a těhotná jsem, ale tohle vám tady nikdo neřekne. Fakt si radši počkejte do termínu menstruace a pak si teprve dělejte testy. Takhle se zbytečně nervujete a neovlivníte vůbec nic. Nebudu vám tvrdit, že já jsem na to nemyslela, samozřejmě že ano, ale s těmi testy přestaňte.

• Citovat
  • Upravit
25
23.11.12 07:15

No já jsem to zkoušela jen jednou ze zvědavosti, ale pak už ne, čekám na MS. Ale ono asi pro každou holku, která čeká první mimi, je to takové nedočkavé období :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
23.11.12 16:22

V patek mi zkoncila MS a v sobotu jsme s pritelem na to zkocily a od utery mi bylo spatne, ted mam brisko jak balon, picha me v podbrisku a prsa mam jako kdyby mi meli praskout a vcera i pocity na zvraceni a na Ovu jsem mela jen jednu / a dnes//. tak jsem se jen chtela optat zda-li jsem nemohla byt oplodnena uz drive. Z prvniho manzelstvi mam 7 leteho chlapce, ale ten byl neplanovany tak ani nevim kdy byl pocat
A ted s pritelem chceme druhe tak se snazime at je to co nejdrive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
23.11.12 16:24

@JaninaJanu no tak teď máš před ovulací, takže až teď můžeš otěhotnět.

• Citovat
  • Upravit
8
14.8.16 19:41

Tehotenstvi

Ahoj mám dotaz. zacala jsem brat HA. zacala jsem ji brát 4 den menstruace.moje gynekolozka mi řekla ze tabletky začnou působit až po týdnu. a ze ten první týden co jsem to začala brát se mám ještě chránit. my jsme s přítelem sice kondom měli ale prasknul nám a teď mám strach ze mužů být v tom. neměla jste prosím s něčím takovym nějakou zkušenost? děkuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
4.10.16 10:21

Dobrý den chci se zeptat kamarádka je těhotná a dneska začla krvácet trochu a teď zase ne co to může být děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.22 22:39

Dobrý večer

Dobrý večer, mám dotaz. Tento cyklus začal špiněním 2.5., poté jsem 3.-4.5. krvácela a dnes 5.5. mi to zesláblo a v tuhle chvíli opět špinim, spotřeba vložek jsou 2-3 na den. Tak já nevím, mohu být těhotná či nikoliv. Ještě mě trochu při sexu bolelo nalevo v břiše, jelikož menstruace zeslábla a jak jistě víte občas je chuť na sex i během menstruace. S partnerem se nechráníme.

• Citovat
  • Upravit
np10021
5.5.22 23:08

.

• Citovat
  • Upravit
np10021
5.5.22 23:09
@Anonymní píše:
Dobrý večer, mám dotaz. Tento cyklus začal špiněním 2.5., poté jsem 3.-4.5. krvácela a dnes 5.5. mi to zesláblo a v tuhle chvíli opět špinim, spotřeba vložek jsou 2-3 na den. Tak já nevím, mohu být těhotná či nikoliv. Ještě mě trochu při sexu bolelo nalevo v břiše, jelikož menstruace zeslábla a jak jistě víte občas je chuť na sex i během menstruace. S partnerem se nechráníme.

Co říká test?

• Citovat
  • Upravit
78
5.5.22 23:23

Těžko říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.22 23:25

@np10021 zatím jsem ho nedělala jelikož mi dorazila na i když slabší

• Citovat
  • Upravit
np10021
5.5.22 23:58
@Anonymní píše:
@np10021 zatím jsem ho nedělala jelikož mi dorazila na i když slabší

Tak to ti nikdo neřekne.. ms dorazila neřeš to a nebo si udělej test.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky