Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No to uz jsem se pomalu zblaznila uz na nic jineho nemyslim, nez na druhe dite, je to hrozne.Ale stale mam bolesti v podbrisku takove pichani a mam citliva prsa. Mela bych to dostat az 7.12. ale do te doby to nevydrzim.
Ahoj holky, moc vás zdravím. Již delší dobu si čtu vaše příspěvky a ráda bych se podělila o můj problém, nebo spíš dotaz. Minulý týden jsem měla ovulaci, s přítelem jsme se mazlili a již od pondělí je mi dost špatně od žaludku, ale je to taková zvláštní bolest, která však trvá od rána do večera a do toho mě začalo bolet v podbřišku. V puse pořád cítím takovou divnou pachuť. Podle názorů, které jsem četla je ještě brzo si dělat těhotenský test, i když jsem neodolala a je negativní, tak ještě čekám. Jaký je váš názor? myslíte si, že je možné, že jsem těhotná?
No já vám jen povím, že mě bolelo v podbříšku od ovulace taky a těhotná jsem, ale tohle vám tady nikdo neřekne. Fakt si radši počkejte do termínu menstruace a pak si teprve dělejte testy. Takhle se zbytečně nervujete a neovlivníte vůbec nic. Nebudu vám tvrdit, že já jsem na to nemyslela, samozřejmě že ano, ale s těmi testy přestaňte.
No já jsem to zkoušela jen jednou ze zvědavosti, ale pak už ne, čekám na MS. Ale ono asi pro každou holku, která čeká první mimi, je to takové nedočkavé období
.
V patek mi zkoncila MS a v sobotu jsme s pritelem na to zkocily a od utery mi bylo spatne, ted mam brisko jak balon, picha me v podbrisku a prsa mam jako kdyby mi meli praskout a vcera i pocity na zvraceni a na Ovu jsem mela jen jednu / a dnes//. tak jsem se jen chtela optat zda-li jsem nemohla byt oplodnena uz drive. Z prvniho manzelstvi mam 7 leteho chlapce, ale ten byl neplanovany tak ani nevim kdy byl pocat
A ted s pritelem chceme druhe tak se snazime at je to co nejdrive
@JaninaJanu no tak teď máš před ovulací, takže až teď můžeš otěhotnět.
Ahoj mám dotaz. zacala jsem brat HA. zacala jsem ji brát 4 den menstruace.moje gynekolozka mi řekla ze tabletky začnou působit až po týdnu. a ze ten první týden co jsem to začala brát se mám ještě chránit. my jsme s přítelem sice kondom měli ale prasknul nám a teď mám strach ze mužů být v tom. neměla jste prosím s něčím takovym nějakou zkušenost? děkuji za odpovedi
Dobrý den chci se zeptat kamarádka je těhotná a dneska začla krvácet trochu a teď zase ne co to může být děkuji
Dobrý večer, mám dotaz. Tento cyklus začal špiněním 2.5., poté jsem 3.-4.5. krvácela a dnes 5.5. mi to zesláblo a v tuhle chvíli opět špinim, spotřeba vložek jsou 2-3 na den. Tak já nevím, mohu být těhotná či nikoliv. Ještě mě trochu při sexu bolelo nalevo v břiše, jelikož menstruace zeslábla a jak jistě víte občas je chuť na sex i během menstruace. S partnerem se nechráníme.
@Anonymní píše:
Dobrý večer, mám dotaz. Tento cyklus začal špiněním 2.5., poté jsem 3.-4.5. krvácela a dnes 5.5. mi to zesláblo a v tuhle chvíli opět špinim, spotřeba vložek jsou 2-3 na den. Tak já nevím, mohu být těhotná či nikoliv. Ještě mě trochu při sexu bolelo nalevo v břiše, jelikož menstruace zeslábla a jak jistě víte občas je chuť na sex i během menstruace. S partnerem se nechráníme.
Co říká test?
@Anonymní píše:
@np10021 zatím jsem ho nedělala jelikož mi dorazila na i když slabší
Tak to ti nikdo neřekne.. ms dorazila neřeš to a nebo si udělej test.
@JaninaJanu a jak tě napadlo, že bys po sobotní sexu měla mít pozitivní těhotenský test? A jestli budeš mít pravidelné normální cykly, tak nemůžeš mít pozitivní ani ten ovulační. Radši ty testy vyhoď a zachovej klidnou hlavu, takhle se spíš dřív zblázníš.