Těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
15.2.23 10:41

Mate někdo zkušenost ?

Ahojky, potřebovala bych poradit. Minuly týden jsem byla u doktorky 6 tt, gestacni Vacek 8 mm. Dnes po týdnu 7+2 gestacni Vacek 22mm a plod 2mm bez srdeční akce. Příští týden mám jít na kontrolu s tím, když nebude akce, budu muset jít na potrat. Co si o tom myslíte, je to první těhotenství, tak jsem z toho strašně nešťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
15.2.23 11:44

Mate někdo zkušenost ?

Ahojky, potřebovala bych poradit. Minuly týden jsem byla u doktorky 6 tt, gestacni Vacek 8 mm. Dnes po týdnu 7+2 gestacni Vacek 22mm a plod 2mm bez srdeční akce. Příští týden mám jít na kontrolu s tím, když nebude akce, budu muset jít na potrat. Co si o tom myslíte, je to první těhotenství, tak jsem z toho strašně nešťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
18.8.23 16:47

Ahojky, menstruaci mám nepravidelnou měla jsem jí dostat před 3dny, jsem 31DC. Minulý měsíc jsem jí dostala až 34DC a předminulý měsíc jsem měla menstruaci po 28 dnech. Dnes jsem měřila BT a je 36.9°C a děložní čípek mám vysoko. Mohu být těhotná. S přítelem se snažíme. Těhotenský test jsem zatím nedělala abych nebyla zbytečně zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDH
3
26.1.24 20:03

Krev, krvácení v těhotenství

Ahojky jsem prvorodička 12tt :srdce:
včera mě rano cca v 11 hodin začalo zvláštně bolet břicho. Zašla jsem si do sprchy ze to přejde ale když jsem se tam dole myla všimla jsem si ze mám na prstu trochu krve. Jinak nic na kalhotkách před sprchou ani po. Byla jsem vystrasena takže jsme hned jeli k doktorce. Doktorka řekla ze je vše v poradku a ze tam ani žádnou krev nebo krvácení nevidí.. ze to mohla být třeba praskla cevka a ze ve 12tt je bolest břicho normální kvůli toho ze placenta se uchycuje na stěnu břicha. Řekla ze pokud se to stane znovu ze si mám lehnout a počkat.
Ale dneska cca kolem 19h ve sprše to samé tak čekám. Mám z toho ale divny pocit, stalo se to taky někomu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.3.24 09:18

Ahoj holky nerada otravuju chci se jen zeptat minuly tyden ve stredu mi doktor tvrdil ze jsem tehotna ultrazvuk byl 4+6 rekl
Mi ze jsem zhruba zapadla pred 18 dny dnes jsem byla na kontrole a rekl mi ze to nevypada dobre ze plod neroste jsem zhruba 3 tydny chci se jen zeptat jestli uz to mam vzdat nebo je tam nadeje ze zacne rust hcg mi nevzal ve stredu jdu znovu na kontrolu a kdyz nebude vetsi tak mi doporucuje kyretaz.. jen se ptam jestli nemate nejake zkusenosti.. a jestli by se to mohlo zlepsit moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.24 14:28

Holky obnovují diskuzi…

Dnes jsem byla na ultrazvuku, kde nebylo nic vidět, hodnota HCG z krve 90,test vyšel negativní, poslední má před 5ti týdny…

Mám dva dotazy: není hodnota na to, aby vyšel pozitivní těhotenský test nějak nízká?

A vím téměř jisté, že nechráněný sex byl cca před 4mi týdny, to by asi taky hodnotě 90 neodpovídalo :think:

Omlouvám se za anonym

• Citovat
  • Upravit
53190
22.5.24 14:49
@Anonymní píše: Více

Hodnotu 90 už by měly testy bezpečně zachytit, mívají citlivost 10 nebo 25 :think: A pokud je HCG 90 ze sexu před 4 týdny, tak to vypadá na neprosperující těhotenství :? Co ti řekl doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.9.24 18:56

Tehotensky test

Ahoj chtěla bych se zeptat. Včera jsem si dělala těhotenský testy dokonce 2, při kterých jsem měla čárku a duchacka. A dnes když jsem si dělala byli oba negativní. Tak se chci zeptat, má někdo nějaké zkušenosti s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí