Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Dadinkamaminka píše:
@Tarena
Ahoj. Já jsem měla pozitivní test už 5 dnů před menstruací. V době, kdy jsem byla u doktora jsem byla 3+6tt. Pozitivní test jsem tedy mela ve 3+0tt. Takže není pravda, že při pozitivním testu musí být nutně ve 4+0tt.
7 dni po ovulaci opravdu test pozitvni nebyva. Nejdrive tak 9 dni. Asi jsi mela ovulaci drive, nez 14DC. Pokud byla mene nez 4+0tt, je to jeste horsi, protoze to uz by byla devaty tyden. Takze tva zkusenost jeji situaci jeste zhorsuje.
@np10021 píše:
@Dadinkamaminka Taky jsem měla pozitivní test x dní před ms.. tady ale nikdo netvrdí, že pozitivní test se ukáže až v den ms.
Uzivatelka Tarena to tvrdí. Že v době pozitivního testu musí být žena ve 4+0tt, ale to není pravda. Muze to být klidně i méně.
@Dadinkamaminka Aha, tak to jsem přehledla. To se omlouvám. Každopádně s uvedeným příspěvkem, co píše nyní, tak musím souhlasit.. pokud měla poz.test dříve, takže i ovulace byla dříve, tak těhotenství nemůže být na UZ mladší.
@np10021 test jsem si dělala ten digitální 22.7. A vyšel 1-2 týdny
@Dadinkamaminka píše:
Uzivatelka Tarena to tvrdí. Že v době pozitivního testu musí být žena ve 4+0tt, ale to není pravda. Muze to být klidně i méně.
Ale to se bavis o tt podle MS, coz je nesmerodatne. Pokud podle ovulace tak opravdu nejdrive tak 9DPO, coz je 3+2tt, takze beru zpet to minimalne 4+0tt.
Proste tyden pockat a uvidi se
Mě dr objednal až v 8tt, prý dříve to nemá cenu. Takže určitě ještě počkej, stresovat můžeš až potom. Každopádně nám dej vědět, jak jsi dopadla, držíme moc palce ![]()
@Annamama děkuji tak já byla objednána na 7+0 a když jsem přišla tak řekl ze jsem 6+0 ale bez srdíčka ze týden tak v pondělí tam jdu a uvidíme a moc holky děkuji za podporu
Ahoj holky tak bohužel to dopadlo špatně a jdu zítra na revizi😢 moc děkuji za podporu
@Tarena píše:
V dobe pozitivniho testu jsi minimalne 4+0tt. Muzes byt vice, ale ne mene. Kdybys byla 6+0tt, tak by byla ovulace 4 dnypo dni, kdy tobe vysel pozitivni test.Je mi to fakt lito
Já jsem teď 16 tt. Taky jsem měla být 8+x při první kontrole a byl jen prázdný váček. Za týden kontrola a už srdíčko. Mám to posunuté skoro o 14 dní. Dle datumu početí ze screeningu se to stalo ani ne týden před MS. Flintu do žita bych neházela ![]()
@Anonym123123 Ach jo
To mě moc mrzí. Hodně sil a at nemáš žádné komplikace a bolesti aspoň fyzické ![]()