Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nicole183 Teda
tak to musely být nervy čekat 3 týdny s tím, že je to nejspíš zamlklé. To by mi asi hráblo. To je super a moc ti přeju, že to dobře dopadlo. ![]()
@Sára2020 to byly hrozný…ještě mi začalo byt zrovna od toho 6tt každý den špatně, ale doktor mně velice “uklidnil”, když mi řekl, že nevolnosti jsou i při zamklém těhu…víceméně jsem tam po 3 týdnech jela s tím, že to nevyšlo. Moc děkuji
ale od té doby se bojím teda každé kontroly zda je vše ok, teď ve středu mě čeká první screening, tak už se těším až to bude za mnou a doufám, že bude vše stále v pořádku ![]()
@Anonym123123 píše:
@np10021 ovu jsem nehlídala s manželem jsme se sice snažily ale nechávala jsem tomu volný průběh takže jsem nic nehlidala pak nepřišla ms a dělala jsem si test a ten byl pozitivní 22.7.
Pozitivni 22.7. to jsi dneska v 8 tt. Tohle bohuzel nevypada dobre. ![]()
@Anonym123123 píše:
@Tarena podle ms 7+0 jsem měla být a jsem 6+0 podle dr 🤷♀️
V dobe pozitivniho testu jsi minimalne 4+0tt. Muzes byt vice, ale ne mene. Kdybys byla 6+0tt, tak by byla ovulace 4 dnypo dni, kdy tobe vysel pozitivni test.
Je mi to fakt lito ![]()
@Tarena ještě pořad věřím bylo by to už po druhé co by to nevyšlo 😞
@Anonym123123 píše:
@Tarena ještě pořad věřím bylo by to už po druhé co by to nevyšlo 😞
Drzim vse co mam
@Anonym123123 Ok budu na tebe myslet, dej vědět, jak jsi dopadla ![]()
@Sára2020 moc děkuji a určitě dam vědět držte palce ať je jen mladší 🙏
@Tarena
Ahoj. Já jsem měla pozitivní test už 5 dnů před menstruací. V době, kdy jsem byla u doktora jsem byla 3+6tt. Pozitivní test jsem tedy mela ve 3+0tt. Takže není pravda, že při pozitivním testu musí být nutně ve 4+0tt.
@Dadinkamaminka Taky jsem měla pozitivní test x dní před ms.. tady ale nikdo netvrdí, že pozitivní test se ukáže až v den ms.