Falešně pozitivní těhotenský test

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.12.11 09:15

Gratuluji k nádhernému dárečku :hug: :kytka: Určitě nebude falešně pozitivní, nikdy jsem o nikom takovém neslyšela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
22.12.11 10:03

Moc dekuji holky,i druhy test vysel pozitivne. K Vanocum jsem dostala ten nejkrasnejsi darek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
26.1.12 14:44

včera i dnes jsem si dělala těhu test a oba vyšly pozitivní mám zpoždění tak 10 dní kdy myslíte,že je nejlepší zajít k lékaři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
26.1.12 14:50

Ja u prvniho tehu jsem sla k lekari asi dva tydny po zpozdeni,lekar videl jen zvysenou sliznici,ja ve stresu,ze tam nic neni. Tyden na to videl pouze gestacni vacek a ja zase vee stresu,ze tam mimi neni a pak uz bylo videt miminko. Takze ted az budu zase nekdy tehotna pujdu tak 2-3 tydny po vynechani a snad uz neco videt bude. Ale ja mela asi posunutou ovulku,proto jsem asi I tyden prenasela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
linduska miskolkova
24.7.12 20:21

pozitivní test

Po týdenním zpoždění jsem si udělala dva testy a oba pozitivní, dnes jsem byla na gynekologii a překvapil mě můj doktor, se kterým jsem jindy spokojená. Neposlal mě na ultrazvuk ani krev jen „prohmátl“ a usoudil, že pravděpodobně těhotná nejsem. Teď čekám 14 dní jestli se mi po injekci menstruace neobjeví. Byla jsem tak natěšená.

• Citovat
  • Upravit
37
26.9.15 17:56

Zdravím všechny při tak pochmurné sobotě. Jelikož věřím, že tady už nějaké zkušenosti máte rozhodla jsme se tady napsat svůj problém. Před 4 dny jsem si všimla že při utirani na WC nějak spaním jakoby úplně světla menstruace..nic mě neboli jen mě to začalo znepokojovat jelikož to i nadále trvá. Nevím proč ale napadlo mě si udělat těhotenský test který výše pozitivně. Byla jsem zmatená udělala jsem si ještě další dva, které vypadaly úplně stejně. Včera jsem si zašla z netrpelivosti na pohotovost kvůli toho špinění. Doktor mi prakticky nic neřekl, jen to že pochybuje že se jedná o těhotenství, ale spis o ovulaci. Pozitivní test nemusí prej vůbec nic znamenat pokud konzumuju potraviny s vysokým obsahem železa..(Neřekla jsem mu že těch testu jsem si dělala. víc, stejně by to nejspíš bylo zbytečné) dal mi injekci a řekl že do 14dnu bych měla dostat menstruaci pokud ne pak jsem teprve nejspíš těhotná. Na kontrolu mám jít taktéž za 14 dni ke svému gynekologovi…přijde mi to hrozně dlouho, navíc spinim pořád a dnešní testy jsou opět pozitivní. Bojím se a nevím co si myslet.. Budu ráda za každou odpověď ;)Sáruš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí