Falešně pozitivní těhotenský test

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
44
20.12.11 21:43

tehotenstvi

Pred chvilkou jsem si udelala po tydennim zpozdeni menstruace tehotensky test, ktery vysel pozitivne. S pritelem se snazime o mimco od minuleho mesice. Je mozne ze by byl test falesne pozitivni?? JSem z toho v soku,jsem stastna a zaroven zmatena,ze se to povedlo tak rychle… Na gyndu urcite skocim,jen se chci zeptat na zkusenosti s teh.testem a tehotenstvim tehotnych holek nebo uz maminek. Diky moc Nikol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
20.12.11 21:46

Niki, gratulace. Pokud máš víc testů, tak si jich zkus udělat víc. Taky se nám zadařilo hned první měsíc a byla jsem tak v šoku, že jsem si udělala 4 testy a všude čárky jak dálnice.

• Citovat
  • Upravit
18223
20.12.11 21:47

Blahopřeju!! Falešně pozitivní zřejmě nebude :mrgreen: to je krásný a rychlý, super. Krásný vánoční dárek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
20.12.11 21:48

Já si myslím, že těhu budeš, gratuluji :-) Za prvé je to po týdnu vynechání a za druhé jestli sis ho dělala teď večer a byl pozitivní, tak je to super. Většinou se dělá ráno, kdy je toho v moči nejvíc a ty ho máš i večer, to znamená, že máš hcg dost :-) A co nějaké příznaky, máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.11 21:49

Tak já si myslím,že těhotenský test nelže :) Možné je všechno.Mě vyšel těhotenský test vždy tak jak měl.Nikdy se mi nestalo,že by mi potvrdil těhotenství a přitom bych těhu nebyla :) Samozřejmě,že to musí potvrdit i lékař.Ale při posledním těhotenství jsem to podle testu zjistila tak brzo,že ještě ani na gyndě nic nepoznali.Nicméně podle krve jsem těhotná byla.Podle doktorky až za 2 týdny :) Držím palce ať vše dopadne v pořádku a jestli je se na co těšit,tak moc gratuluji :)

• Citovat
  • Upravit
44
20.12.11 21:53

Priznaky - tlak v podbrisku , bolest prsou. Neco jako pred menstruaci.Popravde jsem cekala menzes. Nevolno mi zatim neni,jen vcera vecer jsem se necitila moc dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
20.12.11 21:56

Gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
20.12.11 22:01

nikki to jsu určo těhulka,moc gratuluju :kytka: :kytka: krásný dáreček..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
20.12.11 22:34

Gratuluji, nám to vyšlo jako tobě, jednou se snažili a hned to vyšlo…pocity chápu…měla jsem je stejné :mrgreen:
Ještě udělej testík a skoč si na krev ;)

• Citovat
  • Upravit
14721
20.12.11 22:57
niikkii píše:
Priznaky - tlak v podbrisku , bolest prsou. Neco jako pred menstruaci.Popravde jsem cekala menzes. Nevolno mi zatim neni,jen vcera vecer jsem se necitila moc dobre.

Měla jsem to stejně :) Těhotenství jsem neplánovala, čekala jsem MS, i podle příznaků. A když pár dní nepřišla, udělala jsem si test a ejhle :lol:
Tobě gratuluji a přeji pohodové těhotenství a krásné zdravé miminko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
20.12.11 23:17

ahoj, nám se taky zadařilo na první pokus, nad testem jsem byla v šoku a nevěřila jsem tomu, po hodině jsem si jak trdlo dělala druhej a taky dálnice. ale dokud jsem neviděla „fazolku“ na ultrazvuku, tak se mi nechtělo věřit :mrgreen:
Moc gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
20.12.11 23:26

Gratulace:-) Jinak ja taky otehotnela prvni mesic:-) Neni to az takova vyjimka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
21.12.11 08:14

Já ani neslyšela o nikom, komu by vyšel test falešně pozitivně :nevim: . To spíš hrozí biochemické těhotenství než falešná pozitivita. A připojuju se k zástupu těch, co otěhotněly na první pokus. Pokud máš týdenní zpoždění a na testu //, tak je to tam. To máš ale krásný šok takhle před Vánoci :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.11 08:23

přidávám se - nám se zadařilo taky na poprvé :mrgreen: za to ted už čekáme 2 roky :(
Myslím, že ty testy jsou 99,99999999…% , pozdravuj paní doktorku a hezké těhulkování :mrgreen: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
350
21.12.11 08:25

Obrovska gratulace :kytka: !!!!!!!!! Krasnejsi darek k vanocum sis proste prat nemohla!!!!! Preji nadherne tehulkovani!!!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí