Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chtěla jsem se zeptat, nějak to nechci hrotit u lékaře, tak jestli s tím má někdo zkušenosti nebo něco o tom slyšel…Jsem těhule, a přítel měl párkrát tvrdší drogu (pervitin) A poslední není moc dávno
Tak jestli by to mohlo nějak ublížit miminku, třeba spermatem nebo tak?
Vím je to blbá otázka ale furt mi to vrtá hlavou děkují předem za odpovědi… ![]()
Spíše bych uvažovala jestli jeho rizikové chování nemůže ohrozit tebe nebo dítě třeba i později.. jinak mu nic nebude. Dítě je chráněno v děloze uzavřené hlenovou zátkou.. Do obličeje mu to nestřík ![]()
Jestli jsem protivná tak se omlouvám a protože mně už jednou @K-Black napoměla. Posílám moc sluníček do života ![]()
Jo a ještě edit: Nečekala bych že tu bude sranda už od odpoledne.. škoda že se mi budí prcek.. to zas budu muset dočítat večer ![]()
Příspěvek upraven 12.12.13 v 14:43
@broucek19 myslim, ze aspon po dobu tehotenstvi a kojeni bys nemela polykat.
Nemělo by ti nijak ublížit. horší by bylo, kdyby jsi otěhotněla v době, kdy byl zfetovanej.
@Wecernice2 tobě taky sluníčkový den
hele klidně si tu nadávejte, mě je to jedno, jsem unavená tak to tu dneska nebudu hlídat ![]()
A proč máš dítě s takovým přítelem? Já vím, že je to asi špek, ale musela jsem se zeptat. ![]()
Pokud je zfetovanej pravidelně, tak bych se bála, co mu dal do vínku spermií, která toho prcka zplodila.
Teď, co je u tebe v břiše, tak se mu nic nestane tím, že tatínek na něčem frčí, ledaže by milující otec ublížil v nějakém rauši tobě…
Myslíš, že je dobrej nápad vychovávat dítě s někým, kdo jede v tvrdých drogách? ![]()
Samotná droga mu neublíží, spíš bych se zamyslela, jestli takového otce chces.pro své dítě… az bude domů chodit zfetovanej, pichat si před dítětem… To bude mít vzor. Nebo ty. beres taky? Umis si predstavit, co z toho ditete vyroste???
@broucek19
no to miminku rozhodně ublíží, když se o něj bude starat takový zodpovědný tatínek
No tak podle mne to vliv mit muze a mela bys to rict i svemu gynekologovi… Spermie zraje zhruba 72 dnu, takze jestli neni ani tak dulezity, jestli byl sjetej pri sexu, ale spis nekdy davneji pred nim…
Já spíš do ted nechápu holky, který si vůbec s někým, kdo bere drogy začnou, natož s ním mít dítě..