Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky mám dotaz dneska ráno jsem našla // a odpoledna v práci jsem vytáhla rozdvojku a projel mnou el. proud prostě to někde muselo být ještě pod el. mohlo to miminku ublížit? A jak?
Já když jsem byla těhotná, tak jsem dávala nabíječku do zásuvky a prostě „bouchla“ ten zadní kryt úplně odletěl, já měla celou černou ruku a vypadl proud v celém baráku. Byla to fakt síla
taky jsem se bála, ale miminko to nijak nepostihlo, tak buď v pohodě ![]()
@Tarfinka píše:
Já když jsem byla těhotná, tak jsem dávala nabíječku do zásuvky a prostě „bouchla“ ten zadní kryt úplně odletěl, já měla celou černou ruku a vypadl proud v celém baráku. Byla to fakt sílataky jsem se bála, ale miminko to nijak nepostihlo, tak buď v pohodě
Jé tak to jsi mě uklidnila děkuji
a taky to tebou projelo? Mnou než jsem tu rozdvojku zahodila
No mohlo to trvat pár vteřin ![]()
Tak já v prvním těhu šáhla do vypínače kam muj chytrej chlap zapoměl dát ten čudlík na rozsvícení-zhasnutí.rána že sem si sedla na prd…
a v tomto těhu mi zase brácha schválně dal do ruky ten budíček co dává rány
a to bylo na začátku těhu a bolela mě s toho celá ruka
a vše bylo o.k(nebo zatim je)
Jo, projelo uplně
Nikdy jsem nic takového necítila..a sotva jsem zjistila, že jsem těhotná, tak se to stalo..stejně jako u tebe ![]()
Ahojky, taky jsem dostala šlupku, asi ve 4 měsíci. Dcerka je naprosto v pořádku.
A gratuluju k // ![]()
Jé holky to jste mě uklidnili moc děkuji teď můžu jít v klidu spát ![]()
ty jo a ted koukám že melounek je těhu,tak strašně moc moc gratuluji a tfuj tfuj at je vše o.k.Držim všechny palce co mám ![]()
@jaaaanina píše:
Ahojky, taky jsem dostala šlupku, asi ve 4 měsíci. Dcerka je naprosto v pořádku.A gratuluju k //
Děkuji ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
ty jo a ted koukám že melounek je těhu,tak strašně moc moc gratuluji a tfuj tfuj at je vše o.k.Držim všechny palce co mám
Kamčo děkuji
no snad to teď dopadne už dobře i když ten začátek nic moc ![]()
@Melounek píše:
Kamčo děkujino snad to teď dopadne už dobře i když ten začátek nic moc
já se o těhu dozvěděla taky pár hodin před nalezením // a myslím si že víc mohlo ublížit to že sem pak několik hodin řvala že sem malého uškvařila.Psala sem i do poradny kouckého,volala svému gynekologovi a asi sem tady zakládala i diskuzi
a koukej jakýho mám už macka.Třeba je to právě povzbudí-ilo aby se držel-a zuby nehty ![]()
Mám s tebe velkou radost.Opatruj se
si snad dám na tebe decku piva ![]()
Ahoj … neboj se. Taky se mi to stalo, asi ve 4.měsíci. Chtěla jsem robotem podrtit ořechy, ale dostala jsem takovou pecku až mi stály vlasy
teď se směju, ale tenkrát mi taky do smíchu nebylo. A navíc jsem vyhodila el. v celém baráku … bylo to ve staré cihlové bytovce a nějak to vedení neuneslo tento nový přístroj
![]()
Akorát dcera je strašná aktivka, takže jí to možná nahodilo do rychlejšího levelu ![]()
Ještě sem chtěla dodat že všichni dr mi řekly že by to mohlo jedině na pár vteřin ovlivnit srdeční činost,při velké ráně zastavit (v pozdnim těhu) ale tvuj pludek určitě ani srdíčko ještě nemá,takže další uklidnění ![]()
No ja jsem se v 35tt rozhodla opravit kabel od vysavace. Pekne jsem ty dratky zamotala DOHROMADY izolepou a zvesela vysavala…Dostala jsem slupku a pak kabel zacal horet
![]()
My jsme se švagrovou uklízely jejich byt před příchodem jejího mimča. Můj malej využil vyndané záslepky u zásuvky a vrazil tam hřebík...... První jsem to viděla já, tak jsem skočila a hned po mně skočila švagrová. Dostali jsme pěknou šlupku všichni (blbci). Naštěstí hned vyletěl jistič, jinak by nás to všechny zabilo. Ale švagrové malá se narodila v pořádku a je to malej čertík.