Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nevím, v těhu jsem problém s vyvrcholením neměla. Ale když jsem chvíli brala antidepresiva, tak ten problem nastal. Možná je to tudíž hladinou hormonů. Myslím, že po porodu se to ustálí
a možná to bude ok už i před tím ![]()
Hladinou hormonů to bude, v těhotenství je hodně vysoko progesteron a někomu to může tlumit schopnost dosáhnout orgasmu…pozitivní vliv na orgasmus má estrogen a testosteron, když toho je málo a progesteronu naopak moc, může s tím mít někdo problémy…
Zkus nějakou tu pomůcku, jsem taky 6. měsíc a můj nejlepší kámoš (i když mám chlapa, ale chuť je prostě pořád v tom těhotenství) je Satisfyer stimulátor klitorisu.
Krásné odpoledne, nikdy mě nenapadlo, že sem taky zavítám, ale nemám se upřímně moc, kde poradit.
Jsem v šestém měsíci těhotenství, otec miminka odešel hned po zjištění mého stavu(to je vedlejší). První čtyři měsíce jsem neměla na cokoliv sexuálního ani chuť ani myšlenky, ale od toho pátého měsíce chutě na sex už prostě mám. Žádného chlapa nechci ani vidět, takže mi zůstává masturbace, ale tady nastává ten problém. Mě to prostě nejde. I když jsem vzrušená a užívám si to, prostě nedosáhnu orgasmu. Prsa mám strašně citlivá, vzrušení funguje, ale nikdy to nedotáhnu do konce.

Prosím, ty co jste byly těhotné a masturbovaly, můžete se podělit o nějaké tipy nebo triky? Vím, že si to lze užít i bez orgasmu, ale prostě mi to chybí.
Děkuji a prosím o zachování anonymu, nevím, kdo všechno tady je.