Ultrazvuk holčičky a přesto se narodí kluk?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.6.25 08:48

Snímek holčičky

Ahojky, maminky stalo se některé z vás že jste dostali ultrazvuk kde máte od lékaře pohlaví miminka (kávové zrno) které je krásně vidět a přesto se vám narodil chlapec? 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10921
23.6.25 08:49
@Anonymní píše: Více

Tak kdyz je krasne videt kavove zrno, tak z toho pindika uz neudelas. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.25 08:52

Kamarádce několik lékařů slibovalo kluka. Mají holku
Takže ani na fotku se nedá spolehnut.
A co? no boóože tak to bude kluk/holka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.25 08:54

@DandátkoP Já bych dělat ani nechtěla 😁
Jen jsme řešili nějak pohlaví miminka s kamarádkou protože ještě netuší co čeká a známé se přidali jedna z nich má zkušenost prý s tím že ve 25tydnu dostala snímek holčičky ale narodil se chlapec.😁 Tak mě jen zajímalo zda se to stalo více maminkám 🤔

• Citovat
  • Upravit
53190
23.6.25 08:57

Těžko dostala snímek holčičky, když měla v břiše kluka :mrgreen: :mrgreen: Spíš to prostě nebylo jasně vidět a doktor něco střelil. Nebo nebyl moc zkušený. Nám se dcera taky nechtěla ukázat až do nějakého 32tt, ale doktor netipoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
23.6.25 08:57

Stat se to muze urcite, ale nemyslim si, ze v tom pripade teda bylo videt jasne kavove zrno. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
23.6.25 08:59
@unuděná píše: Více

Presne, souhlasim. To, ze to neni poradne videt, to se stava casto. Plete se tam pupecnikova snura, minino je blbe natoceny. Doktor rika, co si jen mysli. Rekne treba vypadá to na holcicku.

Me doktorka primo pak okolo 30tt ukazovala to kavovy zrno, bylo to uz krasne videt. Stejne tak jako u syna byl videt ze spodu krasne pindik. To proste neslo ani zamenit( jak to bylo jasne videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
23.6.25 09:01

Kamarádce několik lékařů tvrdilo, že bude mít holčičku až do 36tt, kdy se najednou zjistlo, že je to kluk. Pohlaví je prostě vždycky jen odhad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13744
23.6.25 09:27

Ono záleží, jak moc dobře je to vidět. Mně dr. ve 20.tt určila chlapečka a bylo to tak, ale obrázek nemám ani na monitoru jsem to neviděla, takže nevím, jak moc přesné to tam tehdy bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14692
23.6.25 10:05

Známa měla rizikové těhotenství, hromadu ultrazvuků, vidělo ji X doktorů. Všichni několik měsíců viděli jasného kluka. A narodila se holka. Primář se na ni přišel podívat a nevěřícně říkal, že by si řekl, změny se kolegové spletli. Kdyby on sám opakovaně neviděl kluka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
23.6.25 11:09
@Janča6 píše: Více

Blízká kamarádka to měla stejně - sledována na několika pracovištích z důvodu jistého rizika, celou dobu prý jasný kluk. Narodila se holčička.
Mně se porodní asistentka smála, když jsem jí diktovala jméno a pro druhé pohlaví jsem nechtěla, protože nebylo třeba, je to prý jasný kluk. Prý tam je takových jasných případů několik do měsíce, a když to není z genetiky, nevěří ničemu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17213
23.6.25 12:06

Mně naopak můj gynekolog řekl, že vidí pinďu, bylo mi to jedno, pořád jsem si jen říkala, ať je miminko zdravé… a ve 20.tt mi prof Calda řekl, že pinďu nevidí. Pořad mi to bylo jedno. Narodila se holčička. Dnes jsem asi radsi, o trosku… je ji devět a rozumíme si, s chlapečkem nevim, zda bych “uměla zacházet” ale hlavne, ze je zdrava… ale klidne bych brala i chlapečka. Pořad si myslim, ze je to jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17213
23.6.25 12:07
@Janča6 píše: Více

Tentokrat jsem to nebyla já :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14692
23.6.25 12:11
@azaleila píše: Více

Neee, holčička se jmenuje Barbora. Ale věk odpovídá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
23.6.25 12:35

Kamarádce do porodu říkali, ze to bude kluk. A manžel ho šel už zapíjet. Narodila se holčička a manžel si myslel, že jim miminko v porodnici vyměnili :lol: (holčička je ale celá tatínek ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí