Těhotenství bojim si dat vanu

33
6.3.23 18:38

Těhotenství bojim si dat vanu

Dobrý den dnes sem byla u svoji doktorky a ta mi potvrdila že sem těhotná někdy sem četla že si těhotná žena nemůžu dát teplou vanu jak to vidíte ví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3047
6.3.23 18:39

V klidu teplou vanu můžeš.. já si ji dopřávala celé těhotenství až do porodu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
6.3.23 18:40

Neměla bys mít horkou :nevim: já to vydržela pár týdnů abych nedostala třeba infekci a pak už jsem se vesele koupala :nevim: ale já ležím ve vaně klidně hodinu, dvě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
6.3.23 18:41

Jestli je všechno v pořádku, teplou vanu si dát můžeš. Ne horkou.
Nebo se na to taky můžeš vykašlat, jestli se toho tak bojíš.
A radím… Dej si na ty „strachy“ pozor, nebo se zblázníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
6.3.23 18:55

Koupala sem se cely těhotenství, jen malinko ubrala na teplotě a bylo mi to hrozně příjemný. Na záněty a infekce netrpim, kdyby ano odpustila bych si ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24671
6.3.23 19:02
@pikola píše:
Neměla bys mít horkou :nevim: já to vydržela pár týdnů abych nedostala třeba infekci a pak už jsem se vesele koupala :nevim: ale já ležím ve vaně klidně hodinu, dvě :mrgreen:

To by mě kleplo, já jsem tam dvě minuty a už mě to nebaví. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
6.3.23 19:14

Koupala jsem se kazdy den, stejne jako normalne, v horke vode a taky jsem az do konce spala na zadech, prezili jsme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5703
6.3.23 19:33

Tak když se bojíš, tak si ji nedávej, nikdo tě přece nenutí. Sprcha je naprosto dostačující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
6.3.23 19:56

Normalne tepla nevadi, nemas se prehrejvat, takze zadna horka. Nebo se sprchuja mas klid :nevim: Ale nenech se vydesit vsem, co si „nekde prectes.“ Zjistuj co presne a proc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
6.3.23 20:21

Bojíš se proč? Kvůli infekci? Pokud jsi v pořádku, hrdlo je uzavřené tak můžeš. Já chodila celé těhotenství plavat a v čase jeho zjisteni jsem chodila i do rybníka a řeky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí