Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@MyselfAndMe Ale odpovídám no byla jsem u doktorky a menzes mám normálně akorát to bříško není větší a hlad nebo žádné příznaky nemám ani nemám nalite prsa atd je to divné. Nemůže být vína na tom že piju alkohol a užívám kratom?
@Impala20 wow, takže trolling. Gratuluju, to je fakt sranda takhle trávit svůj volný čas.
@MyselfAndMe Že bych neměla mít správně menstruaci ale krvácení ano, protože když bych měla menstruaci tak odchází sliznice takže se nejedná o klasickou menstruaci ale špinění.
@Impala20 píše: Více
Nezlob se, buď jsi troll nebo nejsi mentálně úplně zdatná a já se obávám, že nemám energii a nervy na to vést diskusi tímto stylem 🤔 😂
Na tvoje otázky ti nejlíp odpoví tvůj lékař. Diskuse zbytečná.
Sbohem a šáteček 🙋
Příspěvek upraven 08.04.25 v 16:16
@Oxymoronka Není to trolling je to tak doopravdy ale pátrám po tom čím to může být malé bříško a menstruace normálně je, navíc nemám žádné příznaky ale brnění v břiše je a cítím když sáhnu do prostřed břicha rukou a stlačím tak bušení.
@Impala20 to malé bříško bude zřejmě kvůli malého mozečku, toho tvého ![]()
Nahlášeno ![]()
To neni na gynekologii, to je na psychiatrii..
Popletla sis lékaře.
@jamik1416 S proč tak hodně zla? Prostě cítím když si zmacknu prostředek břicha tak bušení srdce ale jakože když si ho hodně zmáčknu. Tak proč bych měla jít na psychiatrii?
Existuje nemoc kdy si žena myslí, že je těhotná, zapomněla jsem jak se to jmenuje, u psů to je falešná březost
@janulak1990 ahaa a brnění v břiše je také? Nebo tlačeni v bocích zádech jak jsou ledviny.
Nechci být zlá, ale neodpověděla jsi na základní otázky:
Pokud ano, a všechno je ok, je to v pořádku, na některých ženách nejde těhotenství dlouho poznat.
Příspěvek upraven 08.04.25 v 18:06
To je cítit tep z břišní aorty. Tep tvýho srdce. Nebo proc to řešíš to bušení? Nějak nechápu.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat