Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahooj holky,
Mam takovou menší prosbičku.. a hlavně problém.
Včera večer jsme se začali s přítelem milovat, všechno bylo krásný, příjemný, dalo by se i říct, že dokonalý.
Nicméně, problém je v tom, že jsme to trochu neodhadli a “bum” problém je na světě. I když jsem docela brzo šla na stranu.
Už včera jsem chtěla zajít do lékárny, bohužel všechny měly zavřeno.
Takže jdu s prosbou.. nevíte co byste v tuhle chvíli dělali? Urcite bych do ni zašla pro pilulku.. jsem ještě studentka a na miminko ted urcite nejsem připravena.
Popřípadě nevíte/nemate vyzkoušenou nejakou značku? Ještě se nam to nestalo..
jestli třeba obě naraz.. a pod.?
A jeste mam takovou malou prosbu 🙏 než budete říkat na co jsem myslela a jak jsem blbá, vžijte si do mé situace. Není mi zrovna z toho dobře..
Předem děkuji.
Me by zajimalo, jak se da neodhadnout nasazeny kondom ![]()
A jinak mame skoro 9 hodin, takze misto mudrovani na netu uz si v te lekarne mohla davno byt.
Že si blbá ti říkat nebudu, ale nedokážu si dost dobře představit co znamená „trochu neodhadli a “bum” problém je na světě. I když jsem docela brzo šla na stranu.“
Místo diskuse už si mohla mít užitou tabletu z první otevřené lékárny v okolí.
Na značce nezáleží a návod je v krabičce.
Vžívam se do situace a jo, jsi blbá. Nikdy jsme nesloužila bez ochrany když jsem dítě nechtěla. Běž si pro pilulku po a modli se. A příště místo bum používejte aspoň kondom.
@_Klára070
Nerozumím jedné věci.. Proč zakládáš diskuzi a čekáš, až ti kdo co napíše, místo toho, aby sis vyhledala nejbližší lékárnu a měla už piluli koupenou?? Na co čekáš?? Až zahřmí??
@Kryptozoo
Taky té větě moc nerozumím
![]()
Kam jsi šla po tom „BUM“?
Diskusi jsi založila v 8:50, to už mají lékárny otevřeno. Takže se nezdržuj zbytečným diskutování a naběhni tam. Jakou pilulku koupit a jak ji užít ti poradí lékárnice, případně příbalový leták.
A cestou domů to vezmi kolem drogerie a přibal i kondomy ![]()
OT: jít na stranu znamená, že šla zakladatelka po tom BUM na WC.
Teď by teda měla jít do lékárny.
@_Klára070
Už jsi byla v té lékárně??? Nebo stále čekáš co ti tu kdo poradí??
A šla jsi nalevo nebo napravo?
Jinak dojít si po sexu na záchod není a nejspolehlivější antikoncepce. Dokonce to vůbec nefunguje..
Ahoj, jsem máma 5 měsíční holčičky???
Včera 8.11 jsme měli sex z přítelem, ale ochranná nepomohla, nikdy jsem pilulky nebo potraty neměla takže se v tom nevyznám, samozřejmě se se půjdu zeptat do lékárny dnes, ale první se chci zeptat vás, mám teď ovulační dny takže nevím jestli by vůbec ta pilulka zabrala. Hned po sexu jsem vstala a rychle se šla osprchnout Máte stím někdo zkušenosti? Určitě budu ráda za odpověď, děkuji
Jak ti ta ochrana nepomohla. A sprcha ti pomůže akorát v tom že budeš čistá. A ty nevíš jak máš starý dítě že tam máš otazníky?
@mamule42 paní přišla jsem tu napsat o radu jestli chcete ňák urážet tak mi sem nemusíte psát
Ochranná nepomohla asi každýmu dojde že kondom může prasknout.
A ty otazníky nevím proč tam jsou byl tam smajlík
@Kryptozoo Ježíš,vždyť vám ta holka jen psala co se stalo, a vy všechny ji to jen říkáte jak je blbá místo rády, já myslela se jsi tu lidi pomáhají a ne tohle
@Pisklu píše: Více
Ne, to fakt kazdymu nedojde, když pises jak honetot.
@j.a.n.i1 řekni mi, co přesně na tom nechápeš? Chtěla bych vědět jestli když mám ovulační dny, jestli by pilulka zabrala. Co ještě chceš vysvětlit?