Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No já myslím, že jiný problém. Radím s tím zajít k Chocholouškovi co nejdříve. ![]()
Prvně si udělej znova test a podle toho se rozhodneš jak dál.
Nevim, do tela ti nevidim. Udelej test. Jinak stres, zanet, anovulacni cyklus, cokoli
Věšteckou kouli jsem pro dnešek odložila, ale rozum mi říká, že máš udělat test.
U me hlavni z viditelnych znaku tehotenstvi v 16 tydnu byla prsa ktere ze 70 B sla na 70 C
Ahoj holky omlouvam se jestli to sem nepatří… ale jdu k vam pro radu 13.4 mela s pritelem sex 14 vecer se dostavila ms a i tak jsme meli sex… krvacela jsem 4 dny…myslite ze by jsem mohla byt tehu? Mam doma fenecku ktera vzdy chodila spat k nohoum a ted si vecer zaleze i k brisku mam uz 3 letou holcicku a u te mi to delala take… dalsi termin ms mam 12.5 jsem nedockava delala jsem si i test vim ze bylo brzy a ten byl negativni… dekuji za odpovedi ![]()
@Kriss1207 Neřekla bych, že je moc pravděpodobné otěhotně den před ms..
Ale tak možné je vše..
@nedline …no byla bych rada kdybych byla tehotna…kamaradka prave otehotnela prvni den ms… nebo aspon tak ji to rekl doktor ![]()
@Kriss1207 Jak říkám, možné je vše, ale přijde mi to málo pravděpodobné.. Sledovala sis ovulku? Jako oddůvodnění s pejskem je sice krásné, ale já už na sobě vypozorovala tolik těhotenských příznaků, že už jsem mohla mít hromadu dětí a zatím nic.. V každém případě ti držím palce. ![]()
@nedline prave ze mi vychazela nejak tesne pred ms ptala jsem se doktorky a ta mi rekla ze nektere zeny muzou mit ovulaci i behem ms…
Ahoj děvčata. Jsem z toho poněkud zmatená.
10.3. jsem měla nechráněný pohlavní styk. 22.3. jsem si dělala test a byl negativní. Poté 25.3. přišla menstruace. Od té doby jsem sex vůbec neměla. Teď už mám týden zpoždění a jen jsem 3 dny špinila. Nevim, co by to mohlo být, pořád mě bolí záda v kříži. Co myslíte?