Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Menstruace nemusí být vždy úplně stejná. A zvracení - střevní chřipka, nervy, cokoliv. Dej si dietu a bude to ok. Když ne, tak budes muset k doktorovi. Těhotná nejspíš nejsi.
@Anonymní píše:
Omluvám se za anonym.. 14.7 jsem dostala ms trvala pouze dva dny pak už odeznela úplně.. vždy ji mívám cca 5 dní.. Už třetí den pocit na zvracení ale nezvracela jsem ty dva dny až dnes ten třetí den sem zvracela a mám i bolesti podbřišku.. tt negativní ze dnešního rána… Vím nemá tu nikdo kristalovou kouli ale neměla jste některá ten jistý problém..?a co by to mohlo být děkuji za odpovědi
A jak se chranis pri styku? Myslim, ze test uz by to ukazal..a nevysadila si treba nedavno antiko?
@JancaS84 děkuji za odpověď ale nemocná nejsem a ani sem teď v poslední době nebyla
I kdyby si otěhotněla před tou „ms“ tak už by na testu něco bylo..ne na nemusí být vždy stejná taky jsme jednou měla hodně krátkou a zle ti může být přece ti každý den není dobré a teď i to počasí
Omluvám se za anonym.. 14.7 jsem dostala ms trvala pouze dva dny pak už odeznela úplně.. vždy ji mívám cca 5 dní.. Už třetí den pocit na zvracení ale nezvracela jsem ty dva dny až dnes ten třetí den sem zvracela a mám i bolesti podbřišku.. tt negativní ze dnešního rána… Vím nemá tu nikdo kristalovou kouli ale neměla jste některá ten jistý problém..?a co by to mohlo být děkuji za odpovědi