Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky jsem mela po tabletce menatruaci jinou nez bezne, bez otehotneni ![]()
Tabletka po je slušný dryák, takže bych to připsala jí.
Pokud máš pravidelné cykly a ujelo vám to pár dní před ms, tak pravděpodobnost otěhotnění je velmi malá.
Já nic neberu, měřím bt a od třetího dne po ovulaci do ms sexujeme bez omezení, to jsou neplodné dny už.
Uz jen to, ze si to dostala je dobre znameni
14 dni po styku si udelej radsi test, aby si byla jeste vic v klidu ![]()
@andelka83 píše:
Tabletka po je slušný dryák, takže bych to připsala jí.
Pokud máš pravidelné cykly a ujelo vám to pár dní před ms, tak pravděpodobnost otěhotnění je velmi malá.
Já nic neberu, měřím bt a od třetího dne po ovulaci do ms sexujeme bez omezení, to jsou neplodné dny už.
Přesně tak, tu tabletu si vzala zbytečne. Taky máme běžně nechráněný styk od několika dnů po ovulaci.
@Karleon píše:
Přesně tak, tu tabletu si vzala zbytečne. Taky máme běžně nechráněný styk od několika dnů po ovulaci.
Jenže málokdo ví jak to funguje, i když žádnou antikoncepci nebere. Kdyby se nehoda stala dřív, tak si pro tabletku Po jdu i já, protože ovulaci mívám různě.
Ahoj, jsem tu nová, jen bych se chtěla na něco zeptat, zda je možné otěhotnět, když jsem měla 2× pohlavní styk (chvíli nechráněný, pak chráněný kondomem) 4 dny před MS, kterou jsem dostala, bylo to silnější krvácení, a teď mám 11 dní zpoždění MS (39. DC)? Těhotenský test jsem si dělala poprvé 38.DC a v limitu nic, po limitu slabý duch. Díky.
Příspěvek upraven 30.07.20 v 20:52
@Reňulka38 a v tom cyklu po té ms co přišla bylo vše ok? 4 dny před proběhlou ms bylo neplodné období. Z toho těhotná nebudeš.
Andelka83 jj bylo vše ok, teď druhý den mám menší bolestivé podbřišku, jinak asi nic zvláštního.
Tak jsem dnes byla na vyšetření po zpoždění MS, a doktorka mi řekla, že v děloze asi nic není, ale neřekla mi to s jistotou, prý to může být mladší, tak to nejde ještě vidět, podle poslední MS bych byla 6.tt. Píchli mi vyvolávačku a pokud do 14 dní nepřijde MS, mám přijít znovu, udělá se UTZ a odběr krve, tak uvidím ![]()
@Reňulka38 píše:
Tak jsem dnes byla na vyšetření po zpoždění MS, a doktorka mi řekla, že v děloze asi nic není, ale neřekla mi to s jistotou, prý to může být mladší, tak to nejde ještě vidět, podle poslední MS bych byla 6.tt. Píchli mi vyvolávačku a pokud do 14 dní nepřijde MS, mám přijít znovu, udělá se UTZ a odběr krve, tak uvidím
A delala sis jeste nejaky test?
@Kyticka1407 píše:
Další test ještě nedělala, ale koupím a zkusím.
@Kyticka1407 píše:
Dnes ráno jsem si dělala další test a druhá čárka vyšla silnější duch, co myslíte, mohu být těhotná? Přikládám fotku
@Reňulka38 něco malinko vidím. Zkusila bych další test za 3 dny.
Ahoj. Minulé pondělí 13.7. jsem měla nechráněný pohlavní styk. Díky tomu, že si přítel nebyl jist, zda-li to “stihl”, jsem si po asi 12 hodinách vzala tabletku ellaOne 30 mg. Menstruace mi měla začínat kolem 15.7. a začala mi 16.7. Vždy jsem měla trvání cca 4 dny. Teďka ji mám šestý den a z toho poslední dva dny mám slabší výtoky. Je možné, že mohu být těhotná nebo je to jen třeba vedlejší příznak té tabletky. Na těhotenský test je ještě brzy a zbytečně nechci plašit a běžet ke gynekoložce. Moc vám předem děkuji za odpovědi, či nějaké rady