Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejspíš ne. Mohla to prasknout nějaká žilka. Běžně v těhotenství, vše je víc prokrvené.
@Anonymní píše: Více
Tak proč jsi s tím nešla k doktorovi když máš takové bolesti???
Může to být hnízdění vajíčka což u toho bolest břicha je zcela normální. Celé těhotenství většinou pobolívá břicho a nebo také zmíněné prokrvení čípku. Nebo je těhotenství neprosperující a odejde.
To je buď a nebo. Objednala bych se k dr. třeba za měsíc a uvidíš stejně se nic moc extra pro to bohužel udělat nedá, ale kdyby se to krvácení zhoršilo zašla bych k dr. a oni by ti napsali něco na podporu udržení plodu a nebo zastavení krvácení třeba Utrogestan. Ale jak jsou testy pozitivní tak jsi těhotná. Gratuluji ať to vyjde. ![]()
Ježiši ženský vy jste fakt hrozný
@karkarka jako to nemyslíte vážně? Nic si z toho nedělej je to úplně normální a jestli to těhotenství nevyjde což se fakt může bohužel stát tak pohlavním stykem to fakt nebylo takový lidi jako je @karkarka potom akorát způsobují psychické trauma a výčitky nechápu proč se takový lidé k diskuzím vůbec vyjadřují. Já jednou potratila a vím jaké je to na psychiku. Toto jsou bezohlední lidi kteří si sem chodí řešit minráky nic jinýho. Ale to vyjde, že dr nic neviděla to neznamená nic může být ještě brzy. ![]()
Dekuji no uz sem se jako lekla
zrovna me břicho nebolelo tak sem toho využila to je snad jedno ne? 🤣
A co je na tom dotazu divnýho? Vím, že jsem těhotná, ale mám bolesti, tak snad nesouložím. Mě to taky přijde padlý na hlavu. Pak je hysterická, že krvácí a běhá zbytečně k lékaři. Ono by to chtělo používat víc hlavu a míň frndu.
@Anonymní píše: VíceŘíct svůj názor a poukázat na značně nemoudrý chováni je podle tebe neslušný? Není nad to, když se tu hrdinná anonymka pokouší druhý vychovávat.
Dobry den. Před 2 dny jsem mela dostala menstruaci.
dekuju
Která nepřišla. Dělala jsem si těhotenské testy které jsou pozitivní. Dnes ráno jsem měla pohlavní styk. A asi 2 hodiny potom jsem šla na záchod a když sem se utřela mela jsem to růžově. Myslíte ze je to ze mi přijde menstruace?