Zpoždění TT?

9
7.12.24 00:51

Zpoždění TT ????

Ahoj všem, jsem tu nová :oops: jdu si pro pomoc/radu určitě takový problém nemám sama a je tu někdo se stejným nebo podobným problémem :zed: před MS někdy od 28.11. Špinění cca 3-4 dny dnes už je to Šestý den po vynechané MS druhý den vynechané MS dělaný TT z raní moči s duchem :think: k večeru dělaný druhý a tentokrát sněhobílé :think: menstruacni cyklus mám nepravidelný tím pádem nevím kdy mám ovulaci minulý měsíc zkouška ovulačního testů a byl pozitivní 6.11. vůbec nevím co by to mohlo být :nevim: je možné těhotenství?? S přítelem jsme spolu 6.let a miminko se stále nezdařilo děkuji za odpovědi 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3039
7.12.24 07:13

Udělala bych další test z ranní moči, ale pokud máš nepravidelnou ms, těžko říct, jestli jsi fakt 6 dní po očekávaném termínu.
Jinak se v těch tvých termínech upřímně vůbec nevyznám, je to celé zmatené, nicméně ten test bude stejně nejlepší volba, klidně obden, ráno, dokud nebude buď pozitivní, nebo nedorazí ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.24 10:43

@Ms1877 momentálně mám úplně stejný problém a čekám, jak to dopadne. :D Budu nám obou držet palce. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
9
7.12.24 12:38
@Anonymní píše: Více

Děkuji, také netrpělivě čekám :zed: jaký byl váš test? Já měla na oko viditelného Ducha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.12.24 12:41

Já včera Clearblue pozitivní (čárka už zesvetlala), dnes Dr. max negativní. Dva dny zpoždění. Nevím co si o tom myslet. Asi to spíš těhotenství nebude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.24 12:43

@Ms1877 i já mám viditelného ducha bez nějakého hledání. :D Každopádně čárka to není, je to jen duch. Mám podezření na biochemické těhotenství. Počkám cca týden od prvního testu a pokud se nedostaví menstruace, budu řešit s lékařem. :zed:

• Citovat
  • Upravit
9
7.12.24 12:46
@Beruska999999 píše: Více

Podle MS kalendáře dnes 6 dní zpoždění :nevim: poslední MS byla 11.10 také po 22 dnech zpoždění jsem Ms dostala byli jsme na dovolené takže to nejspíš ovlivnila dovolená ( dostala jsem to tedy po 22 dnech zpoždění to je toho 11.10 pak 11 měsíc ms opět nepřišla žádná a měla dorazit teď 1.12 a stále ji nemám TT dělaný a na oko viditelná slabší čárka přidám foto bohužel na foťáku moc vidět nešlo tak jsem dala filtr 1.foto bez filtru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.12.24 12:50

Též je první TT mamatest
Druhý dr.max a sněhobílé myslím že testy z Dr.max nejsou moc dobré :nevim:
Každopádně každá čekáme na ty // držím nám všem palečky ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.12.24 12:52

@Luca879 budem doufat že ano nicméně zkoušej testovat a uvidíme zda nám to bude sílit já budu testovat až v pondělí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.12.24 12:53

@Ms1877 počkám a zase vyzkouším, uvidíme. Držím nám všem palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.24 12:56

@Ms1877 A byla na testu v limitu? Po jak dlouhé době je to focené? :)
Pokud jsem to pochopila správně tento test si dělala druhý den po vynechání menstruace? A dnes je to den šestý? :) Další test z ranní moče si nezkoušela? :)

Já u sebe mám podezření na biochemické těhotenství, ale ty pokud sis dělala jeden test (ten z odpolední moče nepočítám, moč je naředěná), tak být tebou bych zítra rano zkusila další, ať vidíš, zda je čárka výraznější, po pěti dnech by tam nějaký rozdíl měl být vidět. :)

• Citovat
  • Upravit
9
7.12.24 12:56
@Luca879 píše: Více

Ano 🙂‍↕️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.12.24 13:01

Ano byla na testu okamžitě a focené hned 🤷 a dělaný z raní moči 2dny po meškání z mamatestu který jsem měla doma asi dva měsíce ale stále zabalený.. nějak mi to nedalo a řekla jsem si že by mohl být vadný tak jsem si zajela do lékárny dr.max a koupila další ale udělaný kolem 5-6 večer s negativním výsledkem.. od té doby sem řekla že počkám aspoň do pondělí a budu testovat znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.24 13:07

@Ms1877 v tom případě v pondělí bude jasno. :D Budu držet palce. :srdce: Já doufám, ze v pondělí budu mít už taky jasno. :D

• Citovat
  • Upravit
9
7.12.24 13:35

Doufám :srdce: držím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie