Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem, jsem tu nová
jdu si pro pomoc/radu určitě takový problém nemám sama a je tu někdo se stejným nebo podobným problémem
před MS někdy od 28.11. Špinění cca 3-4 dny dnes už je to Šestý den po vynechané MS druhý den vynechané MS dělaný TT z raní moči s duchem
k večeru dělaný druhý a tentokrát sněhobílé
menstruacni cyklus mám nepravidelný tím pádem nevím kdy mám ovulaci minulý měsíc zkouška ovulačního testů a byl pozitivní 6.11. vůbec nevím co by to mohlo být
je možné těhotenství?? S přítelem jsme spolu 6.let a miminko se stále nezdařilo děkuji za odpovědi 😊
Udělala bych další test z ranní moči, ale pokud máš nepravidelnou ms, těžko říct, jestli jsi fakt 6 dní po očekávaném termínu.
Jinak se v těch tvých termínech upřímně vůbec nevyznám, je to celé zmatené, nicméně ten test bude stejně nejlepší volba, klidně obden, ráno, dokud nebude buď pozitivní, nebo nedorazí ms.
@Ms1877 momentálně mám úplně stejný problém a čekám, jak to dopadne.
Budu nám obou držet palce. ![]()
@Anonymní píše: Více
Děkuji, také netrpělivě čekám
jaký byl váš test? Já měla na oko viditelného Ducha
Já včera Clearblue pozitivní (čárka už zesvetlala), dnes Dr. max negativní. Dva dny zpoždění. Nevím co si o tom myslet. Asi to spíš těhotenství nebude?
@Ms1877 i já mám viditelného ducha bez nějakého hledání.
Každopádně čárka to není, je to jen duch. Mám podezření na biochemické těhotenství. Počkám cca týden od prvního testu a pokud se nedostaví menstruace, budu řešit s lékařem. ![]()
@Beruska999999 píše: Více
Podle MS kalendáře dnes 6 dní zpoždění
poslední MS byla 11.10 také po 22 dnech zpoždění jsem Ms dostala byli jsme na dovolené takže to nejspíš ovlivnila dovolená ( dostala jsem to tedy po 22 dnech zpoždění to je toho 11.10 pak 11 měsíc ms opět nepřišla žádná a měla dorazit teď 1.12 a stále ji nemám TT dělaný a na oko viditelná slabší čárka přidám foto bohužel na foťáku moc vidět nešlo tak jsem dala filtr 1.foto bez filtru
Též je první TT mamatest
Druhý dr.max a sněhobílé myslím že testy z Dr.max nejsou moc dobré ![]()
Každopádně každá čekáme na ty // držím nám všem palečky ❤️
@Luca879 budem doufat že ano nicméně zkoušej testovat a uvidíme zda nám to bude sílit já budu testovat až v pondělí ![]()
@Ms1877 počkám a zase vyzkouším, uvidíme. Držím nám všem palečky ![]()
@Ms1877 A byla na testu v limitu? Po jak dlouhé době je to focené? ![]()
Pokud jsem to pochopila správně tento test si dělala druhý den po vynechání menstruace? A dnes je to den šestý?
Další test z ranní moče si nezkoušela? ![]()
Já u sebe mám podezření na biochemické těhotenství, ale ty pokud sis dělala jeden test (ten z odpolední moče nepočítám, moč je naředěná), tak být tebou bych zítra rano zkusila další, ať vidíš, zda je čárka výraznější, po pěti dnech by tam nějaký rozdíl měl být vidět. ![]()
Ano byla na testu okamžitě a focené hned 🤷 a dělaný z raní moči 2dny po meškání z mamatestu který jsem měla doma asi dva měsíce ale stále zabalený.. nějak mi to nedalo a řekla jsem si že by mohl být vadný tak jsem si zajela do lékárny dr.max a koupila další ale udělaný kolem 5-6 večer s negativním výsledkem.. od té doby sem řekla že počkám aspoň do pondělí a budu testovat znovu
@Ms1877 v tom případě v pondělí bude jasno.
Budu držet palce.
Já doufám, ze v pondělí budu mít už taky jasno. ![]()