Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den..
pred 5 mes.jsem byla lečena na boreliozu mela jsem i zapal blan..ted jsem otehotnela…a tak nevim jestli to nevadi že je to tak brzy?..protilatky v těle mam..jestli nemuže ublizit miminku?…když jsem byla lečena v nemocnici tak jsem taky byla tehotna a potratila..děkuji..
Já jsem otěhotněla měsíc po dobrání atb po borelioze - dneska se mi tu už leze devíti měsíční holčička ![]()
Já jsem v červenci prodělala Boreliozu a v Srpnu Mononukleozu. 3 měsíce po tom jsem otěhotněla a všechno bylo naprosto v pohodě. I když gynekoložka z toho byla „mírně“ nesvá, když jsem přišla na potvrzení těhotenství, že prý jsem měla počkat apod…
A dnes už tomu mimču je skoro 14 let a je zdravá ![]()
@klarrinka dokonce jsem po dobrání atb šla na krev a ještě mi chtěla dr nasadit další atb, že protilátky sice jsou, ale že by to ještě pojistila, tak jsem řekla, že jsem pravděpodobně těhotná (měla jsem jen příznaky, test jsem si nechtěla dělat) a ona se teda na to netvářila, ale atb mi nenasadila a všechno bylo v pořádku.
Už jsi dost dlouho po borelioze, takže bych se toho nebála a držím palce ať je všechno v pořádku ![]()
@Janinac no ja chodim na infekčni..a tam mi taky rikala že by to nemelo vadit..ale strach mam…snad to bude v pořadku..dekuji..
@Deniska2000 tak snad to bude v pořadku..a mimčo už je fakt velky
..děkuji..
@klarrinka Na gyndě mi tenkrát říkala, že kdybych počkala půl roku, tak by to bylo nejlepší. No ale nepočkala jsem ![]()