Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak mozny je vsechno, udelali jste vsechno spravne a ted muzes jen cekat. Jsou to nervy, chapu te.
Ber to tak, ze zivot neni autobus a nejede vzdy tak, jak si clovek nalajnuje a kdyby z toho tehotenstvi fakt bylo, tak k vam to miminko asi strasne moc chtelo.
Ale pravdepodobnejsi je, ze to bude v pohode, jen preckat jeste tyden a neco.
@JayLee píše:
ne neotěhotněla jsem a mela jsem to stejne vicemene
Děkuji, když čtu, tak si na nespolehlivost výše zmýněných preparátů, stěžuje každá druhá.
@JayLee píše:
hele ja se toho bala jako cert a ms jsem si prala jako nikdy jindy ale prote zachranilo me to nejspis me se zase supla ovulace nez mela no ja uz myslela, ze je po a ono bylo před![]()
ale nebylo mi po tom 2× nejlíp no
A přitom by nouzová antikoncepce měla ovulaci zabránit
Klepu, mě po ní nic není, žádná únava, bolest pouze ovulační atd.
@Bibi239 píše:
Tak mozny je vsechno, udelali jste vsechno spravne a ted muzes jen cekat. Jsou to nervy, chapu te.
Ber to tak, ze zivot neni autobus a nejede vzdy tak, jak si clovek nalajnuje a kdyby z toho tehotenstvi fakt bylo, tak k vam to miminko asi strasne moc chtelo.
Ale pravdepodobnejsi je, ze to bude v pohode, jen preckat jeste tyden a neco.
Takto by to taky bráno bylo ![]()
Zdravim, ted se mi stal ten samý případ. Take jsem otehotnela-praskl kondom - plodne dny. Doktor minrekl ze postinor neni 100% ze nemohu na neho spolehat. Prý postinoru dáva 60%. Na to kolik stojí peněz mě to dost překvapilo a zkomplikovalo. Jelikoz jsem brala na akne tabletky musela js na miniinterupci :-/
Otěhotněla jsem po escapelle, vzala ho do 6 hodin po nehodě. Šla jsem na miniinterupci, ale těhotenství skončilo samo ještě před zákrokem.
@szbarca píše:
Zdravim, ted se mi stal ten samý případ. Take jsem otehotnela-praskl kondom - plodne dny. Doktor minrekl ze postinor neni 100% ze nemohu na neho spolehat. Prý postinoru dáva 60%. Na to kolik stojí peněz mě to dost překvapilo a zkomplikovalo. Jelikoz jsem brala na akne tabletky musela js na miniinterupci :-/
Je to vedlejší, ale byl to Roaccutane, že? Pěkný svinstvo!
Curacne to je vlastne skoro stejne. Ano je to svinstvo. Ale s aknem se trapim od 11 let a je mi 30. Mela jsem svatbu tak jsem aspon na ni chtela vypadat jak clovek ![]()
Mě se to nestalo, ale znám holčinu, který ano. po postinoru otěhotněla, dítě si nechala.
Ahoj. Neni to tak dávno užila sem pilulku Escapelle a do tydne se dostavilo krvácení. Včera odpoledne sem si udelala těhotenský test. Vyšel negativní ale dnes ráno sem dělala ještě a nebylo na nem nic. Myslíte ze mohu byt těhotná?
@Anonymní píše:
Ahoj. Neni to tak dávno užila sem pilulku Escapelle a do tydne se dostavilo krvácení. Včera odpoledne sem si udelala těhotenský test. Vyšel negativní ale dnes ráno sem dělala ještě a nebylo na nem nic. Myslíte ze mohu byt těhotná?
Je to velice nepravděpodobné.
@robatko23 píše:
Je to velice nepravděpodobné.
spis mam strach. těhotná byt ted nechci. Takze si myslíte ze nejsem tedy?
@Anonymní píše:
spis mam strach. těhotná byt ted nechci. Takze si myslíte ze nejsem tedy?
Užila si pilulku, tt je negativní, krvácela si. Myslím, že opravdu nejsi.
@robatko23 píše:
Užila si pilulku, tt je negativní, krvácela si. Myslím, že opravdu nejsi.
A záleží na tom jestli sem test dělala odpoledne.? Krvácení trvalo 4 dny. Mám to tedy brát jako MS? Mám ted tlak v podbrisku a prsa jsou i trochu citlivá.
Milé maminky,
je tady některá z Vás, která otěhotněla i přes užití Postinoru či Escapele (nouzová antikoncepce)?
S tím, že v našem případě prasknul kondom, poté do 13h jsem polkla nouzovou antikoncepci. V období nehody jsem měla plodné dny a dva dny po nehodě došlo k ovulaci (ačkoliv měla být blokována NA).Tj. Středa - nehoda, čtvrtek - užití nouzové antikoncepce, pátek - ovulace se vším všudy.
Rýpalky zdržte se komentářů - nebudu reagovat. Klasickou antikoncepci užívat nemohu, ale také netrpím poruchom krevní srážlivosti.