Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj těhulky
chci se Vás zeptat, jestli máte taky podobné emoce jako já? Dnes jsem byla na vyšetření (jsem 7 tyden) u MUDr. a poprvé jsem viděla srdíčko, hned jsem začala brečet a nešlo to zastavit… je to hrozné a bylo mi až trapně, doktorka říkala, že je to normální, že to jsou hormony, ale já si říkam, že to snad není možný, to takhle bude pokaždé při vyšetření? ![]()
@Feelin je to normalni. Kazdy to proziva jinak. Nekdo vic nekdo mene. Myslim, ze az si na ten stav zvyknes, tak uz u kazdeho vysetreni brecet nebudes ![]()
Já byla při prvním taková ještě nezkušená, nic mi to neříkalo(nebyla jsem na miminka, nějak mě jako ženu nebavilo se bavit o dětech, koukat na věcičky a podobně)…ale když mi dr ukázal UZV na 12tt, tak jsem měla slzy v očích. ![]()
Ja jsem v tehotenstvi brecela i u reklam a nejhorsi to bylo ve 3.trimestru. To delaji ty hormony ![]()
Já bulim pořád celej život ani nemusim bejt těhotná - dojetí, smutek, radost
![]()
Normálka
Já v neděli bulela v cirkuse, když to začalo, ta hudba a jak byla dcera nadšená a už jsem z toho byla naměkko
![]()
Ja jsem citlivka i mimo tehotenstvi, takze ted je to extrem. Kdyz nejsem dojata, tak jsem smutna nebo vylozene nasr.ana a to je furt dokola.
Já v normálním stavu emoce projevuju výjimečně a nebrečím skoro nikdy. V těhotenství jsem trochu citlivější a největší masakr to byl při kojení. To jsem u všeho bulela jak želva, štěkala na manžela kvůli nesmyslům a měla bezdůvodné záchvaty smíchu ![]()
Pockej az budes na velkem ultrazvuku ve 22tt kde uvidis uuuplne vsechno jak v telce, to je teprv masakr, bulel i muj 2metrovej chlap vedle na kresle.
tyhle pocity me bavej nejvic
Často se mluví o emocích v těhotenství, já mám ale většinu času totální emocionální útlum. Nejsem ani šťastná ani nešťastná, prostě taková „chcíplá“. Kolikrát se zaseknu, že už mi dcera (2,5) diktuje co mám dělata já poslouchám jako hodinky ani mi neddojde co dělám. Teď sem poklízela a našla hračku pro mimčo co se má narodit, tak sem koneečně zas ucítila něco hezkýho. Nechci radu, spíš jestli byl taky někdo takovej oploštělej? U mě to teda asi hodně zapříčinilo to že sem do půlky zvracela a i teď je mi vlastně furt blbě od žaludku.