Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Uz tyden posloucham srdicko na AS, vzdycky jsem nasla do minuty, vcera jsem byla u nasich a nemela AS s sebou, tak jsem po nem hned rano po sedme skocila, kdyz jsem prijela. A do ted hledam (s prestavkami) a nic. Jen muj tep. Jsem po ctyrech nezdarech a srdickem jsem se uklidnovala. Takze ted jsem na prasky. K doktorce jdu v pondeli. Stalo se vam nekdy, ze jste ho nekdy proste nenasly a pritom byl prcek vporadku? Jsem 10tt.
@Heli91 - sem tam nenajdu ani teď i když mě v tu chvíli kope
(25.tt)
Hlavně klid ![]()
I kdyz jsem ho doted nasla vzdycky hned? Uz jsem prolezla bricho milimetr po milimetru a proste za cely dopoledne nic.
@Heli91 prostě se mimino třeba jinak otočilo nebo někam zaplulo… v tomhle tt je ještě strašně maličkatý a navíc je hodně dole
@Heli91 v tomhle tt jsem ho nemohla najít ani boha.. po hodině marných pokusů už jsem byla na prášky a pak se náhodou povedlo
neboj, tohle fakt nic neznamená..
@Heli91 to je ta moderní doba… sice pokroky jsou úžasné, ale zase ty nervy…
To jo, driv to bylo lepsi. Zadny vymozenosti a malo informaci. Ja myslela jak mi AS pomuze byt v klidu. Do nedavna jo, ale ted bych s tim nejradsi prastila. Ale presto zkousim porad dokola a stale bez uspechu. ![]()
@Heli91 vykašli se na to. Stejně to ničemu nepomůže. ale je mi jasný, že to v tobě teď hlodá
Porad si rikam, ze se na to vykaslu, ale nejde to. Porad to zkousim, ze ho treba zaslechnu. Ale ani tuk.
@Heli91 hele, nechci, aby to vyznělo blbě, ale jdi něco dělat - vá´íš jak, najdi si nějakou práci, zabav se a zkus to večer
Pustila jsem si film. Musim prevazne lezet, mam rizikove. O to je to asi horsi..