Těhotenství - pohyby - 32tt

27
8.3.24 09:04

Těhotenství - pohyby - 32tt

Ahoj,

mám na vás takový dotaz. Jsem teď ve 32tt těhotenství a miminko vždy pravidelně přes den spalo, jen občas koplo. Včera, ale malý kopal celý den a v noci byl taky takový divoký. Myslíte, že to je normální? Ještě občas sebou tak jako škubne. Měli jste to taky tak, že se miminko hýbalo třeba od 30tt mnohem víc? Volala jsem doktorce a sestřička mi řekla, že je to normální, že má miminko min místa. Já si taky na jednu stranu říkám, že je to v pohodě, ale stejně se bojím… Na internetu jsem četla, že když je miminko najednou moc aktivní, jestli třeba nemá málo kyslíku. Nebo jestli se otočil nějak, že ho cítím víc… Já jsem ráda, že ho cítím, vždy jsem záviděla, jak mají ostatní aktivní miminka… Ale prostě tak ze dne na den, jsem to nečekala. :D

Děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37132
8.3.24 09:18

Já je cítila až do porodu, čím byli větší, tím to bylo intenzivnější. Neměla jsi třeba něco neobvyklého k jidlu? Silnější kávu, víc sladkého apod? Ono je to nabudi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
8.3.24 09:28

@Kriss Tina právě vše stejný jako vždy :D kafe piju jen bez kofeinu a sladke jim každý den… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.3.24 15:57

Jsem úplně ve stejném týdnu jako ty a dva dny zpátky jsem to měla na večer/v noci úplně stejně. Malinká řádila jako nikdy, také jsem si říkala, jestli se něco neděje. Tak asi nějaké erupce na sluníčku? :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
10.3.24 16:37

Mám to tak do teď, dnes jsem 36tt :) tři dny zpátky diskotéka v břiše, teď dva dny za sebou klídek - sem tam si kopne, nebo se mi udělá na boku vyboulenina. Taky si občas říkám, zda je všechno ok, ale věřím, že to je takhle v pohodě 🙏 ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí