Těhotenství a potrat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13.2.24 19:26

Těhotenství potrat

Ahoj chci se zeptat byla jsem těhotná měsíc po měsíci jsem to potratila nez sem to potratila a dostala menstruace tyden pred se pritel do me delal mužu po menstruaci znovu otěhotnět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11798
13.2.24 19:51

Ano, pokud máš nechráněný sex můžeš otehotnet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35626
13.2.24 21:04
@Nikola Zahradníková píše:
Ahoj chci se zeptat byla jsem těhotná měsíc po měsíci jsem to potratila nez sem to potratila a dostala menstruace tyden pred se pritel do me delal mužu po menstruaci znovu otěhotnět?

No jestli to správně chápu, když ti někam utekly čárky :nevim: Tak ne, není možný když jsi byla ještě těhotná tak otěhotnět znovu ze styku co byl v těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.24 15:27

@JancaS84 měsíc sem neměla menstruace a 4 testy mi vyšli pozitivně byla jsem u doktorky a ta řekla že nic nevidí tak mi brali krev a řekli že nejsem těhotná a v pátek mám jít na odběry a prohlídku tak nevím ale po měsíci jsem dostala menstruace a před tím než sem to dostala a myslela jsem si že jsem těhotná tak jsme s přítelem spolu spali a dělal se do tak mě zajímá Teda jestli můžu otěhotnět po menstruaci 🫥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35626
14.2.24 17:23
@Nikola Zahradníková píše:
@JancaS84 měsíc sem neměla menstruace a 4 testy mi vyšli pozitivně byla jsem u doktorky a ta řekla že nic nevidí tak mi brali krev a řekli že nejsem těhotná a v pátek mám jít na odběry a prohlídku tak nevím ale po měsíci jsem dostala menstruace a před tím než sem to dostala a myslela jsem si že jsem těhotná tak jsme s přítelem spolu spali a dělal se do tak mě zajímá Teda jestli můžu otěhotnět po menstruaci 🫥

Všechno je možný. Máš nechráněny styk, můžeš otěhotnět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
14.2.24 17:25

Zase frčí nějaká soutěž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
15.2.24 13:54

@Nikola Zahradníková Ježiš, to se nedá číst :roll: Když máš nechráněný styk, můžeš otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.24 15:57

@Brbra pokud se to nedá číst tak to nečtí a už vůbec ne nekomentuj 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.3.24 23:26

Těhotenství po revizi

Dobrý večer chtěla bych se zeptat 21.2 jsem byla na revizi dělohy byla sem těhotná 9+6 dnes 26.3 sem si dělala těhotensky test a byl tam duch udělala sem clearblue a bylo tam 1-2 je možný ze bych byla znovu těhotná když jsem měla nechráněný pohlavní styk? Nebo to muže byt zbytkové HCG děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.24 21:02

@Bibi255 a jak jste dopadla?
Ja byla na revizi a potratů 28.3 a včera jsem měla pozitivní test 25.6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty