Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj chci se zeptat byla jsem těhotná měsíc po měsíci jsem to potratila nez sem to potratila a dostala menstruace tyden pred se pritel do me delal mužu po menstruaci znovu otěhotnět?
@Nikola Zahradníková píše:
Ahoj chci se zeptat byla jsem těhotná měsíc po měsíci jsem to potratila nez sem to potratila a dostala menstruace tyden pred se pritel do me delal mužu po menstruaci znovu otěhotnět?
No jestli to správně chápu, když ti někam utekly čárky
Tak ne, není možný když jsi byla ještě těhotná tak otěhotnět znovu ze styku co byl v těhotenství.
@JancaS84 měsíc sem neměla menstruace a 4 testy mi vyšli pozitivně byla jsem u doktorky a ta řekla že nic nevidí tak mi brali krev a řekli že nejsem těhotná a v pátek mám jít na odběry a prohlídku tak nevím ale po měsíci jsem dostala menstruace a před tím než sem to dostala a myslela jsem si že jsem těhotná tak jsme s přítelem spolu spali a dělal se do tak mě zajímá Teda jestli můžu otěhotnět po menstruaci 🫥
@Nikola Zahradníková píše:
@JancaS84 měsíc sem neměla menstruace a 4 testy mi vyšli pozitivně byla jsem u doktorky a ta řekla že nic nevidí tak mi brali krev a řekli že nejsem těhotná a v pátek mám jít na odběry a prohlídku tak nevím ale po měsíci jsem dostala menstruace a před tím než sem to dostala a myslela jsem si že jsem těhotná tak jsme s přítelem spolu spali a dělal se do tak mě zajímá Teda jestli můžu otěhotnět po menstruaci 🫥
Všechno je možný. Máš nechráněny styk, můžeš otěhotnět ![]()
@Nikola Zahradníková Ježiš, to se nedá číst
Když máš nechráněný styk, můžeš otěhotnět.
@Brbra pokud se to nedá číst tak to nečtí a už vůbec ne nekomentuj 🤷♀️
Dobrý večer chtěla bych se zeptat 21.2 jsem byla na revizi dělohy byla sem těhotná 9+6 dnes 26.3 sem si dělala těhotensky test a byl tam duch udělala sem clearblue a bylo tam 1-2 je možný ze bych byla znovu těhotná když jsem měla nechráněný pohlavní styk? Nebo to muže byt zbytkové HCG děkuju
@Bibi255 a jak jste dopadla?
Ja byla na revizi a potratů 28.3 a včera jsem měla pozitivní test 25.6
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.