Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Moc se v tom babras… chápu tíhu, kterou teď cítíš, ale dělat si další a další testy fakt nic dobrého nepřinese.
@xxprincesscz píše:
Moc se v tom babras… chápu tíhu, kterou teď cítíš, ale dělat si další a další testy fakt nic dobrého nepřinese.
To vím, už jsem z toho byla venku, až do kontroly, kdy mi řekl, že tam toho spoustu zůstalo, takže se mi ta bolest opět vrátila a jsem vlastně opět na začátku… Takže jsem zkusila test a jasný, prostě furt jakoby těhotná. Docela děs…
@Markéta188 píše:
Já vůbec nechápu, proč si někdo v téhle situaci dělá test?
Tak třeba tě zajímá jestli hcg po měsíci kleslo/zmizelo a seš v pohodě? Není to divné silná čára měsíc po kyretáži??
@Helena1886 píše:
Tak třeba tě zajímá jestli hcg po měsíci kleslo/zmizelo a seš v pohodě? Není to divné silná čára měsíc po kyretáži??
Divné to úplně není, ale nestává se to běžně.
Hladina Hcg by měla zmizet do 14 dní.
Já když byla na revizi, tak mi bylo řečeno, že vyšší hcg může být až 6 týdnů.
Nicméně já šla po 3 týdnech na krev, kde už bylo hcg jen 3,3. Test mě absolutně nenapadlo si dělat.
No a pokud ti revizi špatně udělali, tak pak se není čemu divit, že je pořád hcg takhle vysoké.
@Helena1886 píše:
Tak to bych si skočila spíš na krev, tam jsouhodnoty úplně jasny. Test ti vlastně nic neřekne. Také jsem v sobě měla umírající plod, take jsem byla 14 dnů v nejistotě jak to dopadne a dopadlo to špatně. Ale tohle fakt ničemu nepomůže. Všechno chápu, i že zoufale ženy dělají zoufale věci…
Alepokud ti gyndar řekl, že vlastně skoro všechno tam nechali, tak je jasný, že tělo si myslí, že jsi v tom. Já jedno těhotenství neměla plod, jen gestacni vacek a tělo taky fungovalo jako klasika těhotenství. Hodnoty se mi z krve dokonce zvyšovaly. Tělo není stroj. ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
11.1. jsem byla na revizi s miminkem v 8+4. Minuly týden na kontrole mi řekl, že to špatně udělali a musim znovu. Dnes jsem zkusila test. Je děsně pozitivní. Co tam všechno nechali když i měsíc po tohle ukazuje? To je tak hnusny a desivy…