Těhotenství přes pesar

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Tunrida
24.5.18 17:59

Těhotenství přes pesar

Tak se, holky, přihlaste, kolik vás je :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5455
24.5.18 18:15

No, moje teta otěhotněla přes DANU. Ale ona jí nosila v peněžence :lol: Tak asi to tělísko moc v peněžence nefungovalo :mrgreen: Furt ji ta DANA vypadávala, tak ji vždy fukla do peněženky, aby ji zanesla na gynekologii.

Pardon za OT, jen jsem si na tetu vzpomněla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
24.5.18 18:48

Já bych si byla jistá, že fakt málo žen otěhotní přes správně aplikovanou antikoncepční pomůcku :D ale samozřejmě tady se to jen hemží ženami, které otěhotněly nechtěně kvůlivá selhání antikoncepce. Boří tak tabulky spolehlivosti. Tak třeba se ti některá ozve :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.18 18:54

Přes cervikální klobouček, po dvou vaginálních porodech, zavedeno správně, zkontrolováno pohmatem, že tam ten podtlak je.
Pak jsem se dočetla, že čím víc porodu, tím menší spolehlivost, protože čípek už není tak pevný.
Klobouckovi je pět a já zas zobu antinu, ačkoli jsem jeden čas říkala, že už nikdy. Jestli otěhotním i přes ni, tak končím se sexem :lol:

• Citovat
  • Upravit
6509
24.5.18 19:01

Tož to Ti ten pocit závidím :mrgreen:
Zde máš statistiku https://www.antikoncepce.cz/…ntikoncepce/
Lehce mi bere dech :lol: právě druhý sloupec, kdy spolehlivost či vlastně nespolehlivost neleží na bedrech uživatelky 8) Třebas právě u hormonální antikoncepce je při bezchybném (ze strany uživatelky) pravděpodobnost u každé třísté uživatelky, že otěhotní. Mně osobně to přijde celkem dost. A to mrkni na ostatní formy antikoncepce, jasně, v procentech je to málo pravděpodobné, ale když přepočteš na čísla.. :nevim: 8) :roll: :mrgreen:

@Čičorečka

@Čičorečka píše:
Já bych si byla jistá, že fakt málo žen otěhotní přes správně aplikovanou antikoncepční pomůcku :D ale samozřejmě tady se to jen hemží ženami, které otěhotněly nechtěně kvůlivá selhání antikoncepce. Boří tak tabulky spolehlivosti. Tak třeba se ti některá ozve :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
24.5.18 19:02

No samozřejmě mě zajímají spíš zkušenosti těch žen, které pesar používaly správně ve skutečnosti, ne ve svých výmluvách :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.5.18 19:07

Také jsem zobala. A poctivě. Skoro 20 let a nic (s výjimkou jednoho vzorně naplánovaného dítěte v prvním manželství). Můj druhý muž je dle lékařů
neplodný, přesto jsem v pokračování antikoncepce pokračovala. A neplánovaně:) nezůstalo u jedináčka:)

@Anonymní píše:
Přes cervikální klobouček, po dvou vaginálních porodech, zavedeno správně, zkontrolováno pohmatem, že tam ten podtlak je.
Pak jsem se dočetla, že čím víc porodu, tím menší spolehlivost, protože čípek už není tak pevný.
Klobouckovi je pět a já zas zobu antinu, ačkoli jsem jeden čas říkala, že už nikdy. Jestli otěhotním i přes ni, tak končím se sexem :lol:
  • Citovat
  • Upravit
5040
24.5.18 19:10
@Magdaleeena píše:
Tož to Ti ten pocit závidím :mrgreen:
Zde máš statistiku https://www.antikoncepce.cz/…ntikoncepce/
Lehce mi bere dech :lol: právě druhý sloupec, kdy spolehlivost či vlastně nespolehlivost neleží na bedrech uživatelky 8) Třebas právě u hormonální antikoncepce je při bezchybném (ze strany uživatelky) pravděpodobnost u každé třísté uživatelky, že otěhotní. Mně osobně to přijde celkem dost. A to mrkni na ostatní formy antikoncepce, jasně, v procentech je to málo pravděpodobné, ale když přepočteš na čísla.. :nevim: 8) :roll: :mrgreen:@Čičorečka

Už při rozdílu mezi typickým a dokonalým použití antikoncepce formou sterilizace muže jsem přestala článku věřit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19567
24.5.18 19:13

@Tunrida mam se hlasit, nebo me uz mas zanesenou ve statistice.. :mrgreen: @Čičorečka pouzivala jsem Caya Diafragma, jsem na 100% presvedcena o spravnosti pouziti- gel, kontrola prekryti cipku, vytazeni po minimalne 8 hodinach. A stejne bum ho. A nemam zaklonenou delohu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
24.5.18 19:15
@tereza12345 píše:
@Tunrida mam se hlasit, nebo me uz mas zanesenou ve statistice.. :mrgreen: @Čičorečka pouzivala jsem Caya Diafragma, jsem na 100% presvedcena o spravnosti pouziti- gel, kontrola prekryti cipku, vytazeni po minimalne 8 hodinach. A stejne bum ho. A nemam zaklonenou delohu..

Ty se nehlas :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6509
24.5.18 19:24

Vždyť píši, že Ti ten pocit jistoty závidím :lol:
Pokud zmiňuješ vasektomii, uvádí se „vysoká spolehlivost, která se blíží 100 %“ Žádná sterilizační metoda není 100% a v mizivém promile případů etc..
Mno, někdo vyhraje ve sportce (a to i opakovaně), do někoho uhodí blesk (a to i opakovaně), a to vše je méně pravděpodobnější než „relativně“ mizivé promile selhání antikoncepce.. 8) Znám sériového :lol: výherce ve sportce i „živý důkaz“ nestoprocentní spolehlivosti sterilizace :lol:

@Čičorečka
@Čičorečka píše:
Už při rozdílu mezi typickým a dokonalým použití antikoncepce formou sterilizace muže jsem přestala článku věřit :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
24.5.18 19:36
@Magdaleeena píše:
Vždyť píši, že Ti ten pocit jistoty závidím :lol:
Pokud zmiňuješ vasektomii, uvádí se „vysoká spolehlivost, která se blíží 100 %“ Žádná sterilizační metoda není 100% a v mizivém promile případů etc..
Mno, někdo vyhraje ve sportce (a to i opakovaně), do někoho uhodí blesk (a to i opakovaně), a to vše je méně pravděpodobnější než „relativně“ mizivé promile selhání antikoncepce.. 8) Znám sériového :lol: výherce ve sportce i „živý důkaz“ nestoprocentní spolehlivosti sterilizace :lol:@Čičorečka

Dobře, ale jaký je rozdíl mezi typickým a dokonalým použitím vasektomie? (Když odhlédneme od nedokonalého provedení v nemocnici. Nebo se tam promítá špatný chirurgický zásah? To by ale ovlivňovalo i nekvalitu kondomů, špatně předepsaných pilulek? Prostě špatně postavená statistika) To bych potřebovala přesně specifikovat, abych k článku cítila nějakou důvěru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
24.5.18 19:44

Mno, mně přijde dle odkazu celkem jednoznačné, respektive jak je popsáno. Pokud se týče sloupce vlevo (typické použití) „důvody, které mohou ovlivňovat spolehlivost pilulky ze strany uživatele/lky“. Dle logiky věci sloupec vpravo (dokonalé použití) - statistiky nebude zahrnovat pochybení ze strany uživatele/lky (tudíž nezahrnuje např. chybnou manipulaci třebas s kondomem, ale vadu kondomu už ano).

@Čičorečka
@Čičorečka píše:
Dobře, ale jaký je rozdíl mezi typickým a dokonalým použitím vasektomie? (Když odhlédneme od nedokonalého provedení v nemocnici. Nebo se tam promítá špatný chirurgický zásah? To by ale ovlivňovalo i nekvalitu kondomů, špatně předepsaných pilulek? Prostě špatně postavená statistika) To bych potřebovala přesně specifikovat, abych k článku cítila nějakou důvěru.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
24.5.18 19:53
@Magdaleeena píše:
Mno, mně přijde dle odkazu celkem jednoznačné, respektive jak je popsáno. Pokud se týče sloupce vlevo (typické použití) „důvody, které mohou ovlivňovat spolehlivost pilulky ze strany uživatele/lky“. Dle logiky věci sloupec vpravo (dokonalé použití) - statistiky nebude zahrnovat pochybení ze strany uživatele/lky (tudíž nezahrnuje např. chybnou manipulaci třebas s kondomem, ale vadu kondomu už ano).@Čičorečka

A proč je mezi sloupci rozdíl při sterilizaci muže, ale při sterilizaci ženy ne? Prostě takovému článku nevěřím. Ale to není podstatné. Otázka je, kdo otěhotněl přes pesar. Já ne. Takže můj názor není důležitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
24.5.18 20:01

@Čičorečka po vasektomii je muz jeste nejakou dobu plodny ;) Je to jen v radu tydnu, po kterou se doporucuje pouzivat jeste jinou formu antikoncepce. A kdyz se na to dvojice vybodne, tak je pak prekvapko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí