Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, potřebuji se někomu svěřit. Rozešla jsem se s přítelem a odjela jsem na dovolenou a tam se setkala se svým kamarádem arabem a prostě se to stalo a teď jsem těhotná a nevím co mám dělat. Jestli si dítě nechat nebo jít na potrat. On se na dítě strašně těší, ale já se bojím co na to řekne moje rodina a přátelé. Protože je to muslim a každý má na ně špatný názor.
@Marletka32 Tohle ale není moc originální, chtělo by to nějaké aktuálnější téma ![]()
Předpokládám, že trollíš. Ale pokud ne, tak já bych dítě s muslimem nechtěla ani náhodou. To už bylo žen, kterých na to doplatilo.
Není to troll, jen jsem chtěla slyšet nějaký názor. Myslím, že to byla chyba, když to čtu
@Marletka32 píše:Dobrý den, potřebuji se někomu svěřit. Rozešla jsem se s přítelem a odjela jsem na dovolenou a tam se setkala se svým kamarádem arabem a prostě se to stalo a teď jsem těhotná a nevím co mám dělat. Jestli si dítě nechat nebo jít na potrat. On se na dítě strašně těší, ale já se bojím co na to řekne moje rodina a přátelé. Protože je to muslim a každý má na ně špatný názor.
Vezmi si ho, jak jen to půjde. Rodina si zvykne
A otevři si poradnu, jak rychle otěhotnět. Tady se někdo snaží roky a ono to jde jako po másle. Na dovolené a jednou.
@Kfětoslava píše:
Udělala bych si s ním dalších 9 malých muslimků
Devět malých muslimků, mělo rádo rum, jeden z nich se ubumbal, zbylo jich osm ![]()
@Marletka32 píše:
Není to troll, jen jsem chtěla slyšet nějaký názor. Myslím, že to byla chyba, když to čtu
Chyba byla, že spíš s kamarádem a bez ochrany. Na potrat jdi a s kamarádem utni kontakt. Je plodnej, tak se drž dál od jeho trenek.
U nás se ten příběh fakt stal, ale už je to víc než 15 let. Holce bylo tenkrát 16 let, když otěhotněla s animátorem muslimem, byla na dovolené s rodiči.
Nezůstala s ním. Naštěstí byli všichni rozumní a dítě vychovala v ČR za pomoci svých rodičů a prarodičů, vystudovala. Dnes je vdaná a kromě toho skoro dospělého dítěte s arabskými kořeny má další dvě malé děti.
To, že někdo nemůže roky otěhotnět, nic nemění na tom, že se to někomu povede na dovolené.
Těší se na dítě, které uvidí jednou za uherský rok, když (předpokládám) teda ani nežije v Česku? Nebo čeká, že se za ním odstěhujete? Tak to hodně štěstí. Pokud nejsi troll, potrat se mi zdá jako rozumné řešení.
@Marletka32 píše:Dobrý den, potřebuji se někomu svěřit. Rozešla jsem se s přítelem a odjela jsem na dovolenou a tam se setkala se svým kamarádem arabem a prostě se to stalo a teď jsem těhotná a nevím co mám dělat. Jestli si dítě nechat nebo jít na potrat. On se na dítě strašně těší, ale já se bojím co na to řekne moje rodina a přátelé. Protože je to muslim a každý má na ně špatný názor.
Pokud nejsi troll, tak zvaž, jaká ta jeho rodina je. Tato známá svého času ten příběh zveřejnila a hodně o tom diskutovala na Orbionu. Nevím, jestli to dnes půjde ještě dohledat.
Ona si uvědomuje, že měla velké štěstí. Otěhotněla a porodila ještě nezletilá. Tím spíš se mohlo stát, že by dítě mohlo zůstat otci. Rodiny jsou tam nastavené patriarchátně. Možností by bylo otce neuvádět, ale to by znamenalo automaticky nemít některé sociální dávky, které ona jako nezletilá a nezajistena potřebovala. Ze začátku pravidelně létala i s dítětem za otcem a jeho rodinou, později dítě začalo létat samo. Otec má už taky jinou normální rodinu v jiné zemi v Evropě.
Zvaž, jestli Ti to za to stojí. Jiná rada není. Hlavně se tam teď nevracej, poroď v ČR, aby tu dítě mělo obvyklé bydliště pro případ nějakých sporů.
Tady se nekdo chce dostat do EU, co? Na to se nejspis nastavajici tatka tesi vic, nez na ocekavaneho potomka
.
K rodine bych rekla jen to, ze kdyby dcera otehotnela po pardenni znamosti, budu z toho v soku i bez toho, ze tatka je muslim.