Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jdu za Vámi s radou. Několik let mam menstruaci pravidelnou po 28 dnech, nyní mám 32 den a nic. Časté močení, bolest prsou, nevolnost.. dělala jsem mamatest a vidím tam slabyho ducha, při načítání to bylo normálně růžové viditelné ale poté duch s dr jsem domluvená, že pokud do 14dnů nezjistim, že jsem těhotná tak mám přijít na vyvolávačku. Je možné, že tam je duch z důvodu, že test je dělany odpoledne? Na fotce to moc vidět není. Ale vidíte to tam někdo? Je to spiš vidět z dálky. Díky
Ducha vidím na druhé fotce hezky. Ale na příznaky je brzy - ty zpusobují až vyšší hodnoty hCG, nikoli pár jednotek, a rostoucí děloha. Pokud ovšem se Ti zpoždění ještě nestalo, je tam pravděpodobnost těhotenství velká, jestli se o dítě snažíte. Jen teda potvrdím, co se o mamatestech traduje, jsou nespolehlivé, duchy dělají. Navíc by ta čárka měla být daleko víc vidět, když už máš zpoždění.
Udělej zítra z ranní moči ještě jeden, pokud tam nějaké HCG je, v ranní bude nejvyšší koncentrace a třeba dušík zesílí. Možná by stálo zkusit jiný test, tyto jsou opravdu často falešně pozitivní, ale když je tam to zpoždění, tak budu držet palce 🍀
@Catalinn jasně, tak uvidime. Ja v rijnu mela pozitivni testy od mamatestu ale bylo to biochemicke teh. ale to sem testovala 2 dny pres Ms a pak sem to normalne v terminu dostala a slo to ven. To sem byla tenkrat i na odberu krve hcg
@Catalinn co myslite? Furt je to hodne slaby, v pondeli zavolam doktorovi at mi vezme krev ale menstruace stale nikde..
@Gabrielle8 píše: Více
Takhle tam nic nevidím, ale věřím, že tam je. Spíš ale to nevypadá dobře, při zpoždění už by měla být viditelná čárka. Tusis alespoň přibližně, kdy byla ovulace, případně možný oplodňující pohlavní styk?
Je to divne, carku tam ani nevidim. Mamatest mi nikdy ducha ale neudelal az 9 DPO uz sel videt dusik, takze pred MS.
@Catalinn no pravě.. ovulace asi 24.2 a v sobotu 8.3 me bolelo odpoledne bricho pri dosednuti, podobna bolest co mivam u ovulace.. myslela jsem že to je k MS ale ta nepřišla. Fakt tomu nerozumím..
@Gabrielle8 píše: Více
Pokud někdy kolem 24. 2. byla ovulace, tak to spíš vypadá na biochemické těhotenství, ráda bych si myslela něco jiného
Proto může být jen takový mini duch, ze kterého nevzejde ani čárka, neboť HCG neroste… Očekávala bych každým dnem MS, a jak znám sebe, šla bych i na krev jako samoplátce, pokud menstruace nedorazí. Držím pěsti!!!
@Catalinn no biochemicky sem mela v rijnu, pak jsem to potratila, ale to bylo 2 dny pred MS test silna carka.. a pak sem to dostala no.. krev byla negativni, ani v pondeli si zavolam doktorovi
@Gabrielle8 Pri biochemku ani zena nevi, ze byla tehotna, pokud netestuje. O potrat se ani nejedna, embryo se nezahnizdilo. Na testy bych nechodila a pockala na MS. ![]()
@Mgree uz to v patek přišlo.. doufam ze nebudu mit stale jen biochemicky, tenkrat tam nebyl duch ale hodne viditelna čarka. Pak to odešlo a najednou negativni test. To uz jsem byla i objednana na UZ v 8tydnu. Ted to beru jen radsi jako klasicky zpožděni, tenkrat jsem to špatně psychicky nesla:/
Ahoj, mně Mamatest dělal opakovaně docela dobře viditelné, ale falešné duchy, v době, kdy jsem těhotná ještě nebyla. Doporučuji jiný test, například Livsane:)