Těhotenství, testy, špinění

2
14.8.26 16:25

Duchy , špinení, tehotenstvi?

Zdravím, už dva dny si lámu hlavu a rozhodla jsem se napsat zde. Tak doufam, že mi aspon nektera z vas poradi :nevim: nebo řekne zda měla stejnou situaci
Měli jsme s pritelem pred i v dobe ovulace nechraněné styky, celkem dlouho se snazime, oba dva zdravi, jen to trva.. kazdopadne, cca den pred terminem ms jsem zacala spinit, jeden den to bylo silnejsi spineni, ale i tak jindy mam ms 5dni extremne silne, ted uz 3 den spinim, spise uz nic neni pomalu, testy jsem si delala vcera i dnes rano malinky duch.. otestovala jsem se ted vecer a tam fakt skoro nevidetelny duch, 5 den se citim hrozne divně, je mi zle, boli me hlava, hodne zada a proste nejsem ve sve kuzi.. poboliva me bricho dole. Tak si ted lamu hlavu, pockat, nebo by uz davno mel byt test jasně videt. Ted bych mela mit ms, tak si rikam jestli neni brzo.. ale naznaky jsou.. takhle mi jeste nebylo, trpim do toho endiometriozou, takze si furt rikam jestli to neni ono. Ale jak rikam snazime se dlouho, cyklus mam 25 dni pravidelný stejne jako ms 4-5 dnu extrem silne…Děkuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36728
14.8.26 17:07

Test si dělej jen ráno. Zkus znovu za dva dny a nebo si v pondělí skoč na krev tak je přesnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6345
14.8.26 23:59

Když jsem plánovala první těhotenství, tak každá moje MS přicházela se zpožděním (vždy jinak jako hodinky). Většinou přišlo právě to špinění a všechny možné příznaky :mrgreen:
Každý cyklus po dobu 6m. Pak byl cyklus, kdy jsem si byla jista, že těhotná být nemůžu.
(Manžel byl na školení a sex byl jen 1× asi 4 dny před ovulací). Žádné příznaky, ale MS už nedorazila.

Tím chci jen říct, že hlava dělá fakt mooooc.
Ale těhotná být klidně můžeš, to nevylučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí