Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@j.a.n.i1 omlouvám se ze jsem tě urazila. Když už tohle řeším 2 měsíce tak z toho ti starosti mám ![]()
A proč nejdeš na gyndu? Ta ti řekne, jestli máš v sobě nějaký plod nebo ne ![]()
Tě tohle nenapadlo za celo dobu? ![]()
Spíš z tebe, než dítě vyleze, že jsi nejspíš troll ![]()
Příspěvek upraven 10.10.24 v 20:57
Tak pokud máš menstruaci, testy jsou již 2.mesic negativní, těhotenství to pravděpodobně nebude…. Na začátku těhotenství muže docházet k slabemu krvácení, ke špinění. Ale určitě ne v podobě silné ms, která trva několik dni.
Spis se objednej k lékaři. Nafouklé břicho - nějaké alergie? Intolerance potravin?
@Dahlia0409 Přesně tak, to nás tu asi jen někdo zkouší, co se má dělat, když 2 měsíce ms funguje dál, testy negativní a co s tím dál?
Jak bychom asi my postupovaly nebo už nevím.
Příspěvek upraven 10.10.24 v 20:59
@sharunka03 No, k doktorovi by to určitě chtělo, jen si nejsem jistá, že gynekolog je ten správný obor…
@sharunka03 píše: Více
No, co jí řekne, že nic nevidí, ale proč by mu měla věřit, když nevěří testům a ms ![]()
@j.a.n.i1 píše: Více
Jo, to je fakt, tak může pro útěchu na gyndu a pak na vyšetření hlavy ![]()
@j.a.n.i1 píše: Více
To je taky pravda, řekne, že ho tam určitě vidí, je tam stín, silueta miminka, paní dr. vy to nevidíte? Přeci mám ms a negativní testy, tak tam musí být. Brrr, magořina ![]()
@sharunka03 Ale já vím jistý postup, s nikým nespat a za nějakých 7, no raději 8 měsíců má jistotu, že těhotná neni
akorát pak už je třeba stále dodržovat ten bod jedna. ![]()
@sharunka03 Nevim kdo má jít na vyšetření hlavy, když nemá ani slušně vychováni 😕
Ahoj holky, už asi dva měsíce mám často nafouklé břicho po cely dny, únava. Už jsem si dělala spoustu testu a všechny negativní. Teď to jsou dva měsíce a mám pořad starosti. Vadí mě vůně a po večer je mi na zvracení. Menstruaci mám silnou a dlouhou. Ale četla jsem ze menstruace muže být i na začátku těhotenství. Moje břicho je nafouklé jak tehulka. Jsem z toho hrozně ve stresu protože dítě neplánuji. Prosím o pomoc